Brunst

Associerar ordet med hästar men det är nog det jag får använda för att beskriva min status.

Jag är helt uppslukad av sex nu. Alltid varit det i någon mån men nu befinner jag mig i en period av hysterisk überbrunst.

Ägglossning är inte anledningen för det får jag ingen. 

Viktig information alla vill och borde veta (fast ni kanske inte vet om det): jag har hormonspiral vilket är det bästa preventivmedlet jag haft. Förutom att tant röd kan komma som en wedding crasher på valfritt bröllop, ingen vet riktigt vilket.

Jag har haft p-piller, p-spruta (gjorde mig till ett hormonellt monster) och p-stav (blödde konstant i ett år innan jag gav upp). 

Bytte spiral en gång, efter två år, för att den förra hamnade fel (snedknullad?) Det var traumatiskt. Det kändes som att det inte bara var spiralen som kom ut. Jag babblar alltid hål i huvudet under obehagliga medicinska procedurer och till denna sköterska sa jag att om det här är hur det känns att ta ut ett 4mm brett objekt ur livmodern blir det fan inga barn gjorda. Hatten av till alla mammor, ni är nothing short of troopers *Fridolin-handhjärta*

Tillbaka till ämnet. 

En sak jag hakat upp mig på är trekanter. Det var länge sedan.

Faktiskt med en tjej (fast ni vet att jag är den mest heterosexuella tjejen i byn) men framförallt med två män. Blir alldeles ”hot and bothered” bara av tanken. Jag fantiserar inte om det som en porrfilm med DP utan det sensuella i att dela min uppmärksamhet mellan de båda. Se herre 1 i ögonen medan herre 2 slickar mig. Signalera att ettan ska kyssa mig och smeka mina bröst under tiden. Och så vidare.

Nu är det nog dags att ta tag i saken. Intresset hos kunder finns men i min erfarenhet är det krångligt att få till rent praktiskt. Därför kommer det endast erbjudas till män som löser tider sinsemellan och jag kan ”vetta” dem gemensamt. Meeen då blir utbudet plötsligt extremt marginaliserat. Få kompisar som ba ”hördu, ska vi knulla en hora ihop?”

Om det finns två gentlemän som vill hjälpa mig ur denna frustrerade och depraverade situation; hör av er. Nej, jag gör inte DP. Ja, det kostar. 

Får jag några svar efter min djupgående beskrivning av spiraluttag blir jag jävligt överraskad. 

Om jag fortsätter blogga såhär blir det snart: can’t even give it away. Nu ska jag ut och spika. Sjukt het i snickarbyxor, för övrigt.