Grow some balls ffs

Var på dejt idag med min skogsnymf.

Som vanligt med honom blir jag alldeles stissig och kan inte kontrollera mig. Säger dumma saker och oroar mig för om ”obetydlig sak nr44 skrämmer bort honom”.

Han är så snygg att jag dör. Vi tittar på varandra så länge att jag till slut känner att vi måste se helt bisarrt förälskade ut. Att det inte är normalt att bibehålla ögonkontakt så länge. Samma attraktion märker jag hos honom och den kan sammanfattas som elektrisk.

Men som tidigare så händer inget mer. Jag är nervös runt honom och förmågan till att ta initiativ verkar som bortblåst. Han är en typiskt ”oskyldig” man; han vill väl vara respektfull. Han kan sluta respektera mig nu, ta med mig hem och sätta på mig på hallgolvet.

Kan vi ta en tyst minut för min talang att få ligg? Det är så mycket lättare när man redan innan bestämt att man ska ha sex. Inget tjafs liksom. Nu måste jag hantera en normal människa jag träffat på ett normalt sätt. Inte alls min grej, så hur fan gör man?

5 reaktioner på ”Grow some balls ffs

 1. Men va fan..! Fråga bara om ni ska gå hem till honom.

  Jag förstår dock din situation, jag är precis likadan.

  Fan, tänk om han hajade vem han satt framför… 😀

  Gilla

 2. Lisa,

  Du är verkligen mångfacetterad. Utan att veta mer om honom än vad du beskrivit så tycker jag att du ska ta det lugnt och låta honom leda. Det har du väl aldrig gjort tidigare och det är kanske en skön brytning mot ditt övriga liv.

  Gilla

 3. […] Han som gör mig löjligt nervös bjöd ut mig igår kväll, alltså några timmar efter vår day time date, för att umgås med honom och hans kompisar. Först trodde någon att jag var tillsammans med en helt annan kille (som även han var sjukt snygg så helt okej) och en annan frågade om mig och megaheta vildmarkskompisen. Jag svarade ”nä, vi sågs bara på en utflykt”. Kändes som att vara på fester jag gick på i 17-årsåldern. […]

  Gilla

 4. Man provar sig fram! Jag finner det fascinerande att du inte vet hur en vanlig, hederlig svensk man fungerar. Eller är det hanteringen som är problemet?

  Älskar din blogg, du skriver fantastiskt bra och enormt sexigt!

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.