Obs: angående skogsnymfen

Han som gör mig löjligt nervös bjöd ut mig igår kväll, alltså några timmar efter vår day time date, för att umgås med honom och hans kompisar. Först trodde någon att jag var tillsammans med en helt annan kille (som även han var sjukt snygg så helt okej) och en annan frågade om mig och megaheta skogsnymfen. Jag svarade ”nä, vi sågs bara på en utflykt”. Kändes som att vara på fester jag gick på i 17-årsåldern.

Vi hade så himla trevligt. Han sa att jag var ett rent nöje att presentera; att jag var så social och rolig. Attention horan ba: JA TACK! SNÄLLA KNULLA MIG OCKSÅ!

Hans bror var där och ställde den värsta frågan: kan du berätta lite om dig själv? Hur svarar man egentligen på sådana frågor?
”Jo, jag är nymfoman, prostituerad, ligger för närvarande med tre män på regelbunden basis, har inget riktigt jobb, bor där en säng finns över och, förresten, vill du ha urlen till min blogg?” Herregud.

Det låg verkligen i luften hela kvällen. Så plötsligt kysser han mig. Och JÄVLAR, det var han bra på! Och HAN tog initiativet! Eftersom jag inte kan hålla käften för fem öre så sa jag att jag varit kåt på honom sedan jag såg honom för första gången. Han frågade om jag ville följa med hem till honom. Jag sa förstås nej tack. Hah! Jag letade mig mig in i hans tröja och upp för hans lår innan klockan 23 så det var ett riskfritt förslag.

Väl hemma, i hans fina hus, hånglade jag skiten ur honom innan han hunnit stänga dörren. ”Du är så jävla het, jag har fantiserat om det här sedan du mötte min blick”.
Han sa – wait for it – ”Detsamma”. Haha.

När han hade slitit av mig kläderna sa han att han var nervös. Aww. Han är så fin! Vi hade inte sex men det lär vi hinna med imorgon, för då har han bjudit hem mig igen.

Vilken fantastisk, underbar, ENKEL, människa. Jag är bara så ovan vid män som inte är alldeles dominanta och ”jag tar vad jag vill ha”. Han är liksom… normal. Ingen borderline narcissist; och sådana brukar ju vara min typ.

Ärligt talat. För första gången känner jag att det kanske inte är helt rättvist att dra in honom i min värld. Den är ”knepig” (nähä?) och definitivt inte för honom. Därmed kommer jag hålla honom på en armlängds avstånd och se till att han inte får reda på vem Lisa är, vilka erfarenheter jag har i bagaget eller hur jag egentligen tänker när det kommer till sex.

Han är lite tafflig; definitivt inte erfaren med i princip någonting och när han sa saker som jag bara kände ”herregud, tyst med dig” så förlät jag honom för att han är så fruktansvärt snygg. Är det inte så players gör?

Men nej, jag kommer att vara snäll.