You Me Her

Jag blev tipsad om en serie på Netflix; You Me Her. Den handlar om ett par som har det meckigt när det gäller sex varpå mannen anlitar en eskort. Det första mötet dem emellan är fint och på samma gång så awkward att jag mår lite illa. Replikerna känns krystade; tänk typ Gilmore Girls i lightversion.
Min främsta behållning var när eskorten reagerade på mannens beteende. Han kallade sig Fred varpå hon sa att han inte verkade som en Fred. Lisa-varning på den!

Han berättar direkt för sin fru som sedan bestämmer träff med eskorten. Den dejten är ÄNNU MER awkward och slutar med att frun erkänner att Fred/Jack är hennes man och de båda töserna hånglar på toan.

What the fuck? Hade en kunds fru bokat mig hade jag sprungit fort som fan! Det sista jag skulle göra är att kyssa människan.

Därefter står Jack utanför hennes lägenhet som en stalker och till och med erkänner att han ringt på hos henne en helvetes massa gånger. Han säger att han gillar henne ”för mycket” och vill att det ska gå över. Hon bara accepterar hans totalt olämpliga beteende. Alla normala horor (nä, just det, hon var ju inte en hora…) hade gjort det väldigt tydligt att kunden korsat gränsen med cirka 500 mil och borde lämna henne i fred; helst långt innan de ens mötts.
Hade de haft något slags utbyte som växt fram vore det mer rimligt. Men om han stod utanför min dörr och väntade på mig? Herrejesus.

Jajaja. Jag vet att det är en tv-serie men det hindrar mig inte från att reta mig på hur framförallt eskorten beter sig. Mind you; det är knappast en komedi, heller. Det måste vara likadant för andra i yrken där man ser sina ”kollegor” göra allt möjligt märkligt.

Trovärdigheten i att eskorten Izzy, som hon påstår, ”I don’t screw my clients”? Visserligen säger hennes kompis i början ”yeah, right” eller liknande men Izzy är tydlig med det mot Jack. Seriöst; man betalar inte en herrans massa pengar för att någon ska dricka upp ens minibar, snacka skit på ett hotellrum och kramas lite. Nej. NEJ! Jag irriterar mig på att man försöker få det att framstå som att det går till så. Alla vet nu för tiden att titeln eskort inte betyder att man bara följer med herrar på evenemang eller pratar, helt utan kladdiga blowjobs eller svettiga knull mot en vägg. Skärpning.

Jag har förstås en massa att säga om Secret diary of a call girl, dock mycket mer positivt. Det tar vi en annan gång.

Det finns en stor chans att jag fortsätter se You Me Her. Själva eskortandet tror jag hamnar i baksätet när relationsdramat tar överhanden. Relationsdramer är ju min grej, som vi alla vet.