Säkerhet – igen; på förekommen anledning

Jag fick en dom skickad till mig som av många anledningar är hemsk att läsa och jag vill ta upp de bitar som gäller de utsatta kvinnornas situation med tanke på deras sexsäljande. Jag hoppas att det kan vara nyttigt för andra sexsäljare.

Notera att jag INTE beskyller dem för någonting! De har råkat ut för något förjävligt där de förstås inte gjort något för att ”förtjäna” detta men det finns några detaljer som jag vill belysa för att andra förhoppningsvis ser upp lite extra. Ok? Jätteviktigt att det är tydligt. Hör av er om jag missuppfattat något i fallen.

Nu ska jag dessutom undvika att skämta i klassisk Lisa-manér.

Att ta reda på sin kunds riktiga identitet är förstås optimalt. För bokningar som dessa, med resor, skulle jag kräva att få veta hans namn, adress och, om man blir hämtad med bil; registreringsnummer. Utan dessa skulle jag aldrig sätta mig i en bil, och för en liten slant kan man köpa fullt utdrag från Transportstyrelsen, hela tre riksdaler kostar det. Dessa ska sedan matcha med andra uppgifter.

Om jag träffar någon på hotell är jag inte lika noggrann men jag har utvecklat en rätt säker känsla utifrån fakta. Man är dessutom inte lika utsatt på hotell. Men som ny är man extra sårbar och jag vill inte uppmana någon att sänka sina krav. Man ska aldrig vara rädd eller orolig, varken innan eller under träff, då ska man bara låta bli.

Om du ska resa relativt långt och bokar biljetter för dina egna pengar när du träffar en ny kund måste du känna dig helt säker på att du inte står där i Tjottahejti som en idiot; slösat massvis med tid och pengar, när du istället kunnat träffa någon annan.

Hade man ställt dessa krav samt gjort dessa koller hade hans namn kommit fram. Det första man gör är att googla människan och herr Jordanis har ett imponerande förflutet som våldtäktsman. Han skulle självklart inte uppge riktiga uppgifter så det är knepigt hur man än gör eller vilka eftergifter man är beredd på.

________________________

Sekretess A:

Hon gör tvärtemot det jag rekommenderar ovan. Istället för att kräva att han ordnar resa från tåget till hans hem går hon med på en promenad genom ett industriområde. En kund som föreslår det är definitivt skum. Så behandlar man inte en dam och då vill du inte knulla honom heller.

”Du måste skämta?”

Sedan går hon in i ”ett litet hus” (vet inte hur denna byggnad ser ut) med honom. Varför, undrar jag. Han kanske redan här var hotfull och hon vågare inte annat än att följa med?

Det påtvingade oralsexet, då. Skulle man våga bita honom hårt som fan i förhoppningen att det ska vara tillräckligt för att kunna fly? Eller är det för riskfyllt? Jag har aldrig bitit någon i kuken så jag vet inte hur handikappande det är. Hade jag antagit att det inte skulle vara nog hade jag definitivt lytt. Vad tror ni?
Att hon spottade ut satsen på sina kläder för att han skulle kunna spåras var snabbtänkt, blir man så pass skarp när något sådant här händer?

________________________

Sekretess B

Det framgår inte om hon skrivit i annonsen att hon ”var ny” men för att upprepa: berätta ALDRIG sådant. Det lockar varenda grottmänniska som är ute efter att utnyttja säljare.

Det står att han bokade hennes biljett. Vad jag vet (rätta mig gärna om jag har fel) ska dessa inkludera namn och det ska kunna styrkas. Det skulle betyda att hon gett honom sin riktiga identitet. BIG no-no!

________________________

Ingen av dessa kvinnor hade kommit överens med psykopaten om vad träffen skulle innehålla. Det är större risk att idioten säger: ”vi hade ju kommit överens om rape play, breath play och sex med inslag av våld” om man inte har mail med tydliga ”komponenter” för träffen. Det finns förstås andra anledningar att ha den informationen nedskriven, som att minnas vad herrn i fråga önskar inför träff.

Jag har tidigare skrivit om en annan våldtäktsman som gav sig på sexsäljare. Vi är egentligen enkla offer då männen vi träffar ofta vill vara anonyma (tack sexköpslagen för att ni gör det värre i detta avseende!) och många tjejer förblindas av pengarna som erbjuds. Att resa en bit för 8000, utan att veta vem man ska träffa känns ”lite mer ok” eftersom summan är så stor. När det gäller framförallt utländska tjejer så har de i större utsträckning lågt förtroende för polisen vilket gör det ännu värre. Man kanske väljer att inte anmäla för att ens hobby/jobb inte ska bli känt. Eller risk att få ytterligare besök av kumpaner (don’t do incalls!)

Det finns inget idiotsäkert sätt att undvika dessa psykopater. Vem som helst kan råka ut för dem men det finns ett väldigt, väldigt viktigt ord och dess innebörd: RISKMINIMERING. Håll huvudet kallt, sänk inte guarden på grund av pengarna.

Kort angående bokning av biljetter:

Det här är knepigt när man ska träffa en ny kund. Han vill sannolikt inte skicka pengar i förväg för biljetter då det finns en risk att säljaren inte dyker upp, och du vill förstås inte lämna ut privata uppgifter för att han ska boka dem åt dig. Därför rekommenderar jag att man inte reser längre sträckor till en ny kund. Säg att han gärna får höra av sig om han befinner sig i samma stad.

Lite länktips som relaterar till detta:

Säkerhet i Säljarguiden.
Hur man kan försöka undvika idioter innan träff; i mail och telefon.
Jag vill också rekommendera att läsa hela Säljarguiden för att få mer information och fler tips som kan leda till nyktra(re) beslut.
Om män från MENA och flera exempel på varför de ska undvikas (ja, jag är medveten om att ovanstående fall gällde en grek).
Lite mer om dessa.

Ni får hemskt gärna maila mig: hej@lisaslappar.com om ni har några varningar gällande andra herrar i samma kategori.. Inga ”han använder falskt nummer” eller ”han var en no-show”. Våldsamma sådana, förstås, eller män som varit hotfulla, inte betalat för sig och annat som gjort dig eller någon annan säljare rädda. Ni är självklart helt anonyma när jag delar tipsen med andra säljare. Och jag skulle förstås aldrig bryta det löftet men det vet ni redan!

Ni får också höra av er om det är något annat som oroar er. Eller vad fan som helst! Jag är bra på att lyssna och skriva 150 raders-svar 🙂

Ta hand om dig, och: var inte en idiot!