Gör det jag är bra på

Få min dejt att bli obekväm av min ärlighet!

Och sex då. 

Har fortfarande svårt att se på honom men kan samtidigt inte släppa blicken. Undrar om han inte har de vackraste ögon jag någonsin sett? Efter två timmar av flirtande och blickar av enorm åtra tyckte han tydligen att det var nog, drog av mina jeans och nästan åt upp mitt ansikte och mina bröst (de brukar vara populära). 

Ha la mig på rygg, retade mig utanpå trosorna och sa: ”oj, någon är visst våt…” NÄHÄ? Poäng för oralsex: 8/10. Det var uppenbart att han inte kräver mycket träning innan jag måste anstränga mig för att inte komma. Stort plus för någon jävligt märklig teknik med fingrarna som jag aldrig upplevt förut (men gärna gör igen!)

Bra kille, den där. Träffade honom igen och hånglade upp honom i en solstol. Hans händer smekte mina bara ben. Verkade nöjd över min reaktion när han nådde långt upp på låret. Hade gärna fortsatt men då var han tydligen tvungen att åka hem. Testar han mig?

Kanske inte, för vi sågs igår igen, hade den roligaste kvällen jag haft på länge och avslutade den imorse med att jag väldigt långsamt fick honom att komma i min mun.

Jag borde träffa en kund eller två men jag behöver ju tröttna på det här först. Faktiskt har jag ingen jättelust att träffa någon annan alls, och då ska jag resa bort med GH snart… Nu blir det avtändning från de där ögonen i några dagar (fast om han vill ses; kommer jag kunna säga nej?)

Det här är definitionen av en sommarromans. Den kanske räcker längre än så, till och med.