Korta tankar 24:e juli

Ni vet när man plötsligt kommer på något pinsamt man sagt för hundra år sedan? En sådan fick jag idag men det var bara två dagar gammalt = 1000% jobbigare.

William fick höra ”that’s what they say”.

VAD I HELVETE!!! Det är bland det roligaste jag kommit på (enligt mig själv, alltså, tveksamt om andra håller med) men varför kan jag inte hålla käften? Precis när jag sagt det insåg jag mitt misstag och försökte förklara skämtet. Dock skyller jag på hur bekväm han gör mig, vilket ledde till att det lilla filter jag har desintegrerades. Han slaknade ej, otroligt nog, men misstänker att det var för att han inte fattade hur briljant och samtidigt opassande det var.
*Swooosh* säger man och gör ett handsvep över huvudet.

Annat charmigt:
Såg en sjukt stor dammsugare i hans hall.
”Men gud, vad är det där? Ser ut som en brittisk dammsugare!”
”Den tvättar textiler och grejer.”
*Senare på soffan, jag naken*
”Tur att du har den där textiltvättaren…”
And she scooooores!

Ska på utflykt imorgon. Eller, ja… Så är planen, men jag äter upp min högra sko om jag inte trycker tillbaka honom in genom dörren när jag anländer. För tidigt att ta med Mort och be honom se på när jag kommer?

GH:

I hope one day we can find the way, Lisa. I’ll be out driving around looking for a place that one day I hope can be your home too. I love you xx

So, that just happened. Det sköna med honom nu är att jag inte orkar låtsas. Saker är som de är. Han vet. Behöver inte ösa på med information om William kanske men om han frågar så är jag ärlig. På fredag är jag ”Julia”. Ser ni fram emot att läsa om henne?

Allt drama ska hållas separat, i sina egna hörn. Då blir det inte så dramatiskt drama. Mer: ”hoppla, jag är singel, du är fin och verkar rolig, nu hänger vi och sen tröttnar jag eller du!”

Kul! Hur många poäng får jag för smidighet?