Att sluta

Okej, nu går jag händelserna i förväg; SOM FAN, men kan inte låta bli att fundera (och då får ni tålmodigt lyssna).

Nya dejten får nu ett namn: William. Det passar honom.

Han är totalt såld. Sist hade jag honom konstant in my face i många timmar, även fast vi var bland andra. Jag kunde knappt få en minut med någon annan (jag klagar inte!) utan att hans händer var i princip överallt. Trånande blickar och ”du är så fin”, ”det går inte att sätta i ord hur fantastisk du är” samt ”bara att få vakna upp bredvid dig…”

Jag stressas av att en så fin människa är lindad runt mitt finger. Som att det vore värsta ansvaret (vad är det för fel på mig?)

Men hörrni; nu springer vi fort som fan så vi hinner förbi varenda händelse som finns där ute!

När säger jag tack och hej till GH, Sam och mina kunder? Känner man av sådant eller finns det facit? Jag har aldrig varit i den här situationen.
Kommentarer påslagna i detta inlägg men går även bra att maila: hej@lisaslappar.com

Please advise.

Best regards,
Lisa
CEO
Emotionally Handicapped Enterprises

6 reaktioner på ”Att sluta

 1. Dear Lisa,

  Det kommer du känna när du bestämt dig för att han är värd mer än allt/alla det andra. Efter du insett det och lagt det åt sidan berättar du för honom om Lisa. Det klarar du, starka kvinna!

  Bestest, mostest regards
  Jan
  Founder
  National Advisory Board for Strong, Sexy Women

  Gilla

  • Tack Jan!

   Rörigt dock då det inte bara handlar om vad jag anser ”värt” men du har säkert rätt då din titel helt klart talar för det.

   Gilla

 2. Du måste ge dig själv lite cred. Han har dig också lindad och du är ju en jättefin människa! Därmed kommer det nog falla sig naturligt och annars kan du alltid skriva om det här när dagen är kommen så berättar jag vad du ska göra 🙂

  Gilla

 3. Jag skulle nog vilja att du berättade så fort som möjligt men förstår dina anledningar till att det kanske inte är den bästa idén.

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.