Moralen flödar

Ska vi börja med att gå igenom senaste resan med GH?

Första kvällen har ni fått läsa om. Sedan fortsatte det: sanslöst, sinnessjukt bra sex.

Blev slickad in i väggen så jag fick hålla i mig i sängstolparna i vårt 1500-talsrum.

Han stannade på en landsväg, gick ur bilen och öppnade min dörr. Drog ned jeansen, kysste mig djupt. Han kom rekordsnabbt (för en gångs skull – den mannen är galet uthållig).

Lata BJs på morgonen, skedsex, annorlunda konstellationer. Jag minns inte när jag fick så bra kuk. Han kändes ännu mer, ännu hårdare.
Plus att vi förstås hade världens äventyr, Lisa-GH style.

Men jag är inte, som vi alla vet, Guds bästa barn. För vad gjorde jag när jag kom hem?

Jo, SAMMA KVÄLL träffade jag William och låg med honom. Inte i närheten lika bra men det finns potential.

Ni får döma mig hur mycket ni vill; jag ska erkänna att jag själv känner mig lite tveksam till mitt beteende. William berättade att han fallit totalt för mig och då tänkte jag bara: ”i morse blev jag råknullad av mitt störda ex och här står du och deklarerar din kärlek för mig”. Kanske skulle vara rättvisast att faktiskt säga just det, så han får avgöra om det är lika bra att tacka för sig och träffa en tjej som har ett uns sexualmoral i kroppen.

Summering:

GH säger att han älskar mig och gör allt för att vi ska fungera igen. William är tokkär och anser troligtvis att vi är väldigt nära på att vara ett par. Sam å andra sidan vill betala mig för att våra möten ska börja inkludera sex igen och jag tycker att det är en jättebra idé.

Kan jag skaffa mig lite jävla ryggrad?