In between sheets

Det är en sådan fantastisk kick att köra ett mini Lisa race. Pratade om min säkerhetsprocedur i ett par timmar med en väldigt intressant herre (sannolikt får ni veta vad det handlar om längre fram), träffade kund 1 för filosofiska konversationer och middag och sedan kund 2 för öl och nörderi. Två så annorlunda och fina män. Jag är ju så jävla ”exklusiv” så en snabbdusch och trosbyte är vad som skiljer dessa herrar åt. High class. Perfect every time.

Det här är varför jag ÄLSKAR mitt ”jobb”; mestadels av tiden. Att umgås med människor jag annars aldrig skulle träffat. Sex timmars arbetsdag för vad vissa knappt hinner knega ihop på två veckor.

Nu har jag träffat dessa två tidigare så jag visste redan att det skulle bli bra men de jäklarna överträffade mina förväntningar.

Gissa vad? Kund 2 gav mig orgasm genom cunnilingus. Då får han snällt kliva in i den exklusiva; hittills enmannaklubben. Han gjorde pizza till mig och bjöd på sjukt bra öl, medan kund 1 tagit ut mig för fina viner och mat strax innan. Kalorier? Som fan. Värt? You bet.

Livet är så tufft sådana här kvällar. Nästan så jag borde betala dem (berätta inte att jag sa det!)

Men som ni i och med detta undrar: Will då? Jo, käraste. Han dök upp i mina tankar då och då. Vad han skulle tänka om det hela. Mycket har hunnit hända på extremt kort tid men det kräver några timmars fokus för att förklara. Bear with me.