”Bordell” i Göteborg

http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/bordell-uppt%C3%A4ckt-i-g%C3%B6teborg-1.4524256

Mina problem med artikeln samt själva händelsen:

Vad är det för bildsättning? Ett täcke och en halvöppen dörr med post på golvet? Hade de inte ens standardbilden när det handlar om prostitution; en tanig tjej i kort kjol och fisknätsstrumpor? Helt intetsägande.

Är det verkligen en bordell om det är två sexsäljare i en lägenhet? Jag antar att det låter mer sensationellt.

Jättebra av polisen att agera om det gäller människohandel, vilket de initialt misstänkte, men när det visade sig att tjejerna sålde sex av egen vilja; var de tvungna att fullfölja? Nu blev det ett herrans liv om något ”oskyldigt” och flera människor råkade illa ut för att de blandade ihop sex och pengar. För helvete.

Komiskt att pojkvännen dömdes till utvisning medan många andra utländska brottslingar som begått en miljard gånger värre brott snällt får stanna och kosta en jävla massa pengar. Extrapoäng för att de sedan kan knalla runt fritt efter 2/3 av ett skämt till straff och begå nya brott. Heja Sverige!

Hur i hela fridens namn kan man avsätta resurser till att ”spränga” en ”bordell” där de inblandade är frivilliga när hela landets poliskår går på knäna? Herregud, Sverige.

Kan man börja prioritera bättre eller ska det få fortsätta såhär?

Sidotanke: borde inte sexsäljare kunna åtalas för anstiftan?