Jobb, jobb, jobb

Intensiva Lisa-dagar på gång.

Tre kunder på lika många dagar med väldigt olika preferenser.

Så hur sköter man detta på bästa sätt när man är på resande fot, varav ett stopp är i en annan stad än de två andra?

Lisas guide till hur man lägger upp sin shady business på bästa sätt:

Anteckningar är a och o. Jag skriver ner precis allt jag vet om en kund. Till exempel: Robert, *hotellnamn* eller adress, datum, tid (duh), önskemål om klädsel och leksaker, ‘innehåll’ i träffen och överenskommet arvode. Man kan väl tycka att det är lite osäkert att ha all denna info men jag lovar att knulla varenda kotte som vill om farbror blå får tag i min telefon. Håll inte andan, alltså.

Om det är något speciellt som önskas som jag inte har tillkommer en inköpslista.

Kollar upp resalternativ och tider (man är ALDRIG sen!)

Innan träff; upprepa hans namn, läs på om önskemålen och plocka fram den Lisa jag tror att han helst vill träffa. Oftast överensstämmer den med den jag är (hur man mår bra i det långa loppet).

Dessa steg gör det möjligt att erbjuda långa, innehållsrika och extremt kvalitativa träffar trots att de är nära på varandra. Det svåraste är faktiskt att packa och det är jag förjävla dålig på.