Ovanligt ställningstagande

Om jag hade yttrat alla mina åsikter om Sveriges situation hade inte bloggen bestått av något annat. Men en sak jag framförallt stört mig på i veckan är dessa ensamkommande.

Jag undviker att nämna dårarna som kämpar med näbbar och klor för dessa pojkar. Blir bara otrevliga (och i viss mån sexistiska!) ord, de flesta svordomar. #jagärintedumihuvudettillskillnadfrånvissa

Fokus på grabbarna. Afghanistan är tydligen farligt (i ett par provinser) och de anser sig ha rätt att bo i Sverige för all framtid, trots att majoriteten inte ens bott i Afghanistan! De erkänner det till och med. Åk hem till Iran då?

Och nu till mitt största problem.

Om de nu är så oerhört drivna och duktiga, varför åker de inte till sitt land och bygger upp skiten igen? Hur kan de bara svika sitt land och landsmän? Fucking man up och slåss som män! För det är vad de är: vuxna män.

Hur kommer det sig att män från dessa länder är sådana pussys? ”Buhu, mitt land är dåligt, jag vill bo i ert! Ge mig bidrag och bostad! Det är synd om mig. Vårt land vill inte ha oss!” Nä, tacka fan för det.

Cry me a river. Hur ens en medelålders, ”barn”kramande, torr bitch kan ta i en sådan här cuck är helt befängt.

Ändå tycker många av dem (inte bara afghaner) att nationalism är bra. Vissa samtidigt som de tycker att svensk nationalism är vidrigt (läs: Behrang). När det passar, med andra ord.

Jag hatar att jag känner en viss avsky för hazarer (ja, det syns tydligt vilka som är det) för det är egentligen inte jag. Vad jag ser är parasiter som dessutom är sjukt överrepresenterade i sexualbrott.

Och med det, tadaa!, har jag erkänt att jag har åsikter som är borderline rasistiska! Hur fan kom det att bli så? Jag som egentligen är tolerant. Växte upp väldigt ”vitt”, uppfostrades att respektera alla människor och ge alla en chans. Inte ens när jag dagligen blev sextrakasserad av araber i gymnasiet kopplade jag det till deras bakgrund eller kultur. Nu tror jag att varenda arab, afrikan, afghan och zigenare ska råna eller våldta mig, eller både och! Haha. WTF?

Vet ni hur skönt det är att komma iväg från Sverige? Även om UK och andra länder har liknande problem har jag hittills inte besökt ett enda som varit hälften så illa som Sverige. Här är jag faktiskt orolig för min egen säkerhet, på riktigt. 

I stark kontrast till även de mest beta, svenska männen står sig dessa ensamkommande i en helt annan liga.

GTFO.