Han som körde över mig med sin ”rulle”

Oj, hörrni. Träffade ett riktigt guldkorn igår. Han var lika gammal som jag och unga killar brukar vara mer osäkra kort. Han gav dock ett så bra intryck att jag inte kände mig orolig, alls.

När han öppnade dörren höll jag på att trilla baklänges. VILKEN HUNK! Ögon lika mörka som mina, fint leende, otroligt hår, markerat käke och precis typen av skäggväxt jag föredrar. Sexig dialekt och nästan löjligt starka armar. Jackpot.

Rullstolsbunden och helt avdomnade ben. Jag lyssnade storögt på hans berättelse om händelsen (det var ingen vanlig olycka, det var mycket galnare än så) och vi pratade länge om… Ja, typ allt.

Rolig, charmig, snäll. Fantastiskt social. Kysstes så bra som det är möjligt; lätt i samma klass som GH och William. Kuken fungerade. Herregud, den var fan hård konstant i två timmar. Visste sin väg runt en kvinna. Fick mig att komma. Idkade dirty talk.

Totalsänkta i varandra. Han lite väl mycket kanske, sådär så jag tyckte synd om honom för att jag inte kunde stanna längre. Jag hade redan gett honom massvis med ”övertid” och hade en annan dejt på kvällen.

En riktigt sjuk sak han förtäljde var att han hade handlat samma dag och hade påsen i knät så som man gör i ”rulle” (lärde mig det ordet, minsann!). Då kom ett gäng zigenare och helt resolut snodde påsen! Jag ba :O :O :O Alltså, jag har redan extremt låga tankar om dessa människor men att stjäla mitt framför ögonen på en rullstolsbunden! VAD I HELVETE!!!
Det söta i storyn var när han skulle namnge tjuvpacket och sa: ”det var såna där… Hm. Romaner?”
Haha.

Helt underbar träff. En kille jag skulle hänga med gratis, utan tvekan. Känner mig dock aningen tveksam till framtida dejter då han blev lite för tagen. En sådan fin människa vill jag inte såra.

Fick en släng av dåligt samvete; vi lekte verkligen happy couple, utan att låtsas, och det är väl precis det som är Ws största problem. Plus att jag fick ett finger analt medan jag reverse cowgirlade den här hunken med Uncle Mort som participant, det kanske inte vore helt poppis heller. Tur att jag faktiskt kan hålla käften om vissa saker.

Den här snyggingen är bland de trevligaste jag träffat. Han kommer träffa en helt sanslöst bra tjej riktigt snart och då kan jag lämna referenser.

Extratjänst – bara hos Lisa.