Man måste ju ställa upp…

Visst är det ok att agera hjälpreda när någon behöver komma? Extratjänst – bara hos Lisa. I detta fall en rätt dåligt betald sådan, tyvärr.

Dock har jag rätt att vara olämplig och, om tillfälle ges, vara lite av en boner killer.

Some inspiration I used recently:

That time in Stockholm when I came and you were like ”nah, I’ll get to it later”. I went to get the laundry and it turned out you changed your mind, fucked me from behind right there and came inside me. It was all hot from the dryer and you were desperate so I just had to take it.
You need more?

That’s perfect, I remember it clearly. I always love the one when I came in to find you playing with yourself in Brighton.

Was that when you farted in my mouth?

Oh god, I erased that one.

PS. Glöm inte att signa upp för att få mail så fort jag publicerar nya inlägg i Sveriges Bästa Sexblogg™ tre år i rad enligt oberoende källor. Du vill väl inte missa sexiga inlägg som det ovanstående? Wank bank material deluxe! Där kan du göra det —>