Ett urval av fina mail (for realz denna gång)

Tack för er feedback på mitt tidigare inlägg! Ska vi titta på några riktigt fina? Jag måste vara selektiv men det blir flera delar, om ni önskar.

Trots att jantelagen inte är för mig så känns det väl lite drygt att posta dessa. Men vad gör jag inte för att ni inte ska tappa hoppet om mänskligheten, som Magnus skrev?

Vill bara säga…

…att du är otroligt vacker, och ditt leende wow, helt fantastiskt, fick mig att smälta bara av att se det på bild så vågar inte ens tänka på hur fantastiskt det är i verkligheten.

Jag önskar jag hade haft möjlighet att träffa dig, men det kommer nog tyvärr aldrig att ske, dels är du lite över min ”range” och även om jag hade haft nöjlighet att lägga ut 6000 så vet i sjutton om jag hade vågat träffa dig, speciellt inte efter du läst detta mail.

Detta är inte ett försök till att smöra eller ställa mig in, försöka charma dig för att få till en träff för lägre pris, absolut inte! Utan jag menar verkligen det jag säger, när jag såg dina bilder var det första jag sa, wow! Som sagt jag tycker du är otroligt vacker och sexig och ja återigen ditt leende… uj.

Ska nog sluta skriva innan jag gör bort mig totalt, hoppas du inte känner att jag slösat bort din tid, för det var verkligen inte min mening. Brukar inte skicka sådana här mail till de som jag inser att jag aldrig kommer träffa, men ditt leende, ja jag vet jag tjatar , fick mig att göra det.

Tack Mattias! Jag fick inget ”jag har inte råd men skrev ju jättefint så ge mig 90% rabatt!” Väljer därför att ta hans mail för vad han påstod att det var.

Vilken härlig presentation du har i din text. Kändes direkt att det finns intelligens och hjärta bakom orden. Dessutom en rejäl portion humor. I like !

Yup, good sir. Well spotted.

Älskar nya bilden med dig på balkongen! Du ser ut att vara en glad tjej och glada tjejer är ofta sexiga tjejer 😉

You know it.

Såg din profil och fastnade för dina fräcka bilder och stil plus att du verkar vara en trevlig, spännande och framför allt ärlig person 🙂

Återigen; han vet vad han pratar om. Fast ärlig? Det beror på vem jag pratar med…

Såg din profil och måste säga att du det fantastisk ut!! Den perfekta girl next door 😉

”That’s what they say.”

And I would say that evening was amazing (and too short!).
You’re a lovely person and I will definitely try to meet with you again when our travels put us in the same city.

😘

Let me know if you want a well deserved great review then 🙂

Blev aldrig någon dock, han kanske ändrade sig?

HERREGUD! Finns kvinnor som du? Verkligen?

Det gör de.

Du verkar glad, småbusig och vacker – tilltalar mig mycket.

Småbusig? Min herre, du vet inte vad du gett dig in på.

I met with with sweet Lady Lisa when she visited Stockholm. Her eyes are unbeatable. Never seen anything like it and her body is simply gorgeous.
She’s hilarious, charming, intelligent. Can’t wait for you to come back, L!

Lady. Heh.

Jag vet inte var jag ska börja. Hon är så vacker att man tappar andan. Trevlig, rolig och skön och vet EXAKT hur man tillfredsställer en man. Hon har satt en helt ny ribba som kommer vara väldigt svår att slå. Tack fina Lisa, du är den bästa tjej jag träffat

Ribba. Heh.

Jag träffade henne förra gången hon var här och hoppas träffa henne igen även den här gången.
Svårslagen GFE, oerhört mysig tjej med fin kropp och läckra ögon som direkt kändes personlig och var lätt att klicka med.
Det behöver inte tvistas Lisa, du är alla tre.. Wink

Med alla tre menas alltså: söt, vacker och snygg. Dealer’s choice. Han valde alla.

I guess by now you have realized that I am a complete idiot who doesn’t know when to give up 🙂

Sam skrev det 2014 och han är tydligen en idiot för han gav aldrig upp!

Det är några från de senaste två dagarna (förutom ”recensionerna” samt Sam). Då jag raderar alla jag kräks över så är det här ungefär looten. Jag ska gräva lite.

Ja, det finns bra män. Vissa skriver säkert samma till alla men de är ändå kul att få (I’m special!) Haha. Not. Kanske. Hur som helst. Alla är inte som de jag nämnde sist.

Se detta som min senaste ”relevanta arbetslivserfarenhet”, komplett med referenser.

Mvh
Lisa
#afuckinggoodtime