Exempel på en snackare (eller värre!)

Nu kan vissa tycka att jag hård eller till och med paranoid men efter ett antal år och puckon har jag utvecklat en utmärkt snackar-radar. Främst genom att ha gått på niten otaliga gånger.

En snackare är en person som inte har för avsikt att faktiskt träffas. Han kanske går igång på att samtala med en hora eller är nyfiken på vad jag sysslar med. Ensam, känslomässigt störd eller i värsta fall ett komplett psycho. Möjligtvis en uttråkad tonåring.

Oavsett skäl har jag ingen tid i världen att slösa på dem och det går att släcka vilket behov man nu har på andra sätt än att ödsla min tid. Ni vet att jag är snäll och omtänksam men det finns en gräns.

Nu har jag ett mycket bra exempel på en sådan här person då han uttryckte sig väl och lyckades nästan gå under min radar till en början. Låt mig bena ut hans metoder för er.

Jag har som önskemål att få bli behandlad på ett erotiskt och passionerat sätt samt behandla dig på samma sätt

Lite småweird men han kanske bara uttrycker sig lite speciellt? En spännande person och sådana tenderar jag att ge en chans.

Efter lite krångel då han vill att jag ska resa en bit varpå jag ber om ett rejält förskott säger jag också att jag inte rekommenderar någon att just syssla med förskott med någon man inte känner.

Om man då helt ignorerar det och inte inser att det kanske är dumt så blir jag misstänksam.

En halv månadslön för mig 😉
Jag har en fråga till dig och ställer denna fråga som en kund ställer till en säljare: Vad erbjuder du för upplevelse om jag lägger *summa* på dig för en helnatt?

Och här var det klart! Han har inte råd. Nä, då har tiden gått ut, grabben.

Läs hans fråga. Hur han verkligen gör det tydligt hur han ser mig och våran ”transaktion”. Just dessa termer känns så kliniska. Vi är faktiskt människor.

Jag svarade att han redan vet exakt vad jag erbjuder, bad honom kontakta någon annan och önskade honom en trevlig kväll.

Det dög inte.

Varför gör dig värd pengarna?

Nu ser jag framför mig hur han sitter och runkar och fantiserar om att kunna ha råd att KÖPA mig. För det är så han ser det.

Förlåt men du upplevs inte vara seriös genom att inte svara på frågorna
Jag som kund vill ju veta vad jag får för priset

Se ovan.

och jag köper inget utan att ha de nödvändiga grunderna för att göra denna träff en verklighet

Kalla kårar!

En otäck människa som inte förtjänar ett skit mer. Det sjuka är att jag blir mycket mer obekväm av ett sådant här samtal än av typer som skriver vansinnigt äckliga och vulgära saker. En kass människosyn, och det är ok, men man ska inte utsätta andra för den. Då får man sitta hemma och skriva noveller om hur man önskar tala till andra.

Jag vet inte hur fortsättningen hade kunnat se ut. Han kanske hade ett par tusenlappar och genom sin, trots allt, propra image locka någon annan tjej. Pruta ned priset som fan och få henne att åka till Norrköping UTAN förskott (och vi vet ju tyvärr hur det kan gå). Väl där hade hon nog funnit sig på tågstationen tills hon inser att han aldrig kommer dyka upp. Eller så gör han det. Och vad som då skulle kunna hända vill jag knappt tänka på.

Det är faktiskt lite läskigt och jag hoppas att alla tjejer där ute har någon slags snackar- samt creep-radar. Man kan tycka att jag drar det för långt men det finns så många galningar att det är bättre att göra just det och på så sätt vara mer paranoid. Ibland är det bra.

Stay safe! Undvik idioter! Läs min säljarguide!