Han som var som för sex år sedan

Att läsa av sin kund; en konst som jag inbillar mig är få förunnad.

Den här mannen var klassisk; en enkel kund. Krävs inte mer än 1, min grundläggande personlighet samt 2, jävligt bra sex.

Han var vansinnigt nervös. Blev helt skakis över minsta grej. Hans påstående om att ”han inte gjort detta förut” verkade stämma då han hade svårt att närma sig mig, på alla plan. Jag kan avväpna de flesta, i ord av geniet Trudy: ”I’ve taken down stronger men than you with these eyes,” och det är väl tur. Finns tyvärr inga klipp vad jag kan hitta på Youtube men ni får nöja er med detta:

Vi pratade om jobb och så vidare tills jag såg min chans att föra oss in på mer intima ämnen. Jag bad om att få byta om; enligt hans önskemål, och möttes av att han direkt slet av mig mina kläder. Jaha, det var väl onödigt att släpa på, alternativt: det var så populärt att jag inte behövde förföra honom mer.

Han var vältränad, snygg och definitivt välbeställd.

Ensue classic Swedish sex. Tänk typ ONS a’la krogkväll.

1, När jag besöker en man scannar jag direkt av omgivningarna. Inte bara för min säkerhet utan också för att se hur vågad jag vågar vara med tanke på eventuell insyn, med mera. Men att hångla i soffan var tydligen inte välkommet.

2, Han hade inte för avsikt att låta mig klä av honom långsamt och utforska hela hans kropp.

3, RAKT PÅ SAK!

4, Kan jag få göra det jag är bäst på och reta helvetet ur dig och långsamt ta dig mot gränsen till galenskap? Nej.

5, Känn hur min mus metodiskt ”accepterar din kuk”. Nä, jag fick istället be honom vara varsam för att han hade så förbannat bråttom. Ja, han var stor.

6, Knullade honom, för det märktes att han ville ha det så, snabbt och hårt. Kom i min mun.

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Inte ens en utmaning.

MEN kära ni. Då tänker jag på pengarna och hur lätta de är. Det här var den typ av träffar jag främst hade när jag började. Ytligt umgänge, ytligt sex. Det jag egentligen kan tycka hör hemma hos andra prostituerade men enligt honom valde han mig för att jag verkade självständig, seriös och duktig. I’ll take it! Also your money; thank you!