Det här med att vara en vettig jävla människa

”If I had a penny” för varje gång jag fått höra hur fruktansvärt kassa vissa sexsäljare är på att sköta sin business hade jag varit… Hm. Miljonär är kanske att ta i, men ni fattar.

Kunder, som till mig har varit väldigt ”lydiga” när det gäller att skriva det jag efterfrågar, har berättat om hur få det är som ens svarar. Har man tur kommer det ett svar eller två men sedan rinner det ut i sanden.

Jag ignorerar många mail där avsändaren skriver saker som ”vill du knulla?” eller andra helt idiotiska fraser. Om jag inte skulle vilja/kunna träffa en person som faktiskt presenterat sig hade jag skrivit det. Om jag inte kan eller vill uppfylla ett önskemål; då får de veta det.

Hur svårt kan det vara? Det är detta beteende som gör att jag får copy-pastemail och ibland ”svara gärna först så jag vet att du är där och aktiv”.

Det kanske handlar om att man tagit en paus eller slutat. En out of office är perfekt för dessa ändamål. Har jag svårt att svara under en period använder jag den funktionen för att ge en förklaring till eventuellt sena svar.

Kan vi inte vara lite schyssta? Inte se potentiella kunder enbart som cash cows utan faktiska människor.

Nu svämmar det förstås över av puckon. Sådana som bara vill chatta och som är skitdåliga på att ro affären i hamn. Man ska inte låta dem dra ut på det men ofta säger magkänslan till. Hittills har få riktigt vältaliga, hövliga och till synes välbeställda män visat sig tillhöra den här kategorin, så jag råder alla att fortsätta fokusera på att hitta de seriösa, bra kunderna. Ett mantra att upprepa om man inte fått grepp om det.

Get your shit together och sluta sabba för oss som vet hur man beter sig.