State of the L – 22:a september

Vill ni ha en uppdatering på min lilla cirkus som i allt högre grad involverar andra?

  • Jag ”råkade” utnyttja GH för hans pengar i helgen. Ganska enkelt: säga något om något -> avvakta positiv eller negativ respons -> poängtera mitt eget positiva ställningstagande -> avvakta erbjudande -> tacka och ta emot. No shame. Han har mycket att betala tillbaka och ett stört känsloliv kan väl, i brist på alternativ, i viss mån mätas i pengar. Vad annars?
  • W sa i helgen följande: ”ibland känns det som att jag bara är killen för dig just här” och syftade på ren fysisk plats. Det kanske är så?
  • …För nu är jag uttråkad på riktigt. Det finns en gnutta hopp om att jag bara har en ”sådan period” och att jag snart inser att han är precis så bra som jag kände när vi träffades.
  • Är jag så ytlig att jag faktiskt faller för män enbart på grund av deras utseende? Det vore isåfall första gången och jag hoppas att det inte händer igen. Skakig väg att vandra.
  • Bröt ihop häromdagen. Inte över något som hade med varken män eller sex att göra utan faktiskt annat som pågår i mitt liv. Det finns liksom mer än nyss nämnda, även om det inte syns i bloggen. Det var länge sedan jag föll ned på knä och bölade. Befriande! Sedan har jag undvikit problemet i fråga, som sig bör.
  • En annan väldigt intim känslostorm jag inte haft på länge: ett album kom på i Spotify där varenda låt handlar om GH. Fjortis much? Men det är verkligen 100% sant; han har många kontakter inom musikbranschen så jag frågade halvt på skoj om han fylleberättat om oss till bandet. Haha.
    Hur som helst satt jag tårögd på tåget och var oerhört sorgsen över allt det bortkastade. Tittade ut genom fönstret som i en musikvideo.
  • Jag har trivts med senaste tidens träffar men de har tagit så enormt mycket energi. Inte negativt i sig men jag har nog tappat stinget lite och är inte van med så regelbundna möten. Intensivt. Det är ju just det här som gör att jag är så framgångsrik (mvh jantelagen) och det har förstås sitt pris. Dock; tro det eller ej, har jag inte tröttnat! :O Behöver bara återhämta mig från min stora ”investering”.

Dessa färska träffar ska jag förstås skriva om så ni behöver inte fråga.

Korta fun facts:

Jag kan inte komma med W och jämför honom sexuellt med GH (obv) men även Adrien som jag fan får betalt för att ligga med. What’s up with that? Jämförelser är ALDRIG bra när det gäller relationer. Tyvärr ligger han just nu dåligt till i jämförelsen.

Igår var jag småfull på en bar med en kille från Ipswich. Jag vägrade acceptera att han var från Ipswich utan ansåg att han var australiensare. Det här är varför folk älskar att umgås med mig.

Samma kväll såg jag en kille äta banan med kniv och gaffel. Meddelade direkt en vän som undrade om han skalade den innan. Oh, the drama.

Jag har fått skägg.

Och nu ska jag dejta den här mannen. Eftersom vi träffats förut är ett lunch fuck helt ok. Han ska slinka upp på mitt rum, knulla mig senseless och sedan gå tillbaka till jobbet. Han har sjukt bra kuk; både stor och jävligt hård. Precis vad jag behöver just nu. Cash sekundärt men aldrig fel. Hade dock gjort det gratis.