Tillfälligt billig

Ett väldigt annorlunda möte i torsdags lämnade mig med en sällsynt känsla.

Min kund mötte mig utanför mitt hotell där han fick en nyckel. Han kom upp 30 sekunder efter mig och hoppade direkt in i duschen. Jag hade ett silkigt linne utan bh (jag har väldigt fina bröst, perfekt lämpade för den sortens plagg) och väntade snällt på ”bänken” vid ändan av sängen.

Han möttes av ett busigt leende och böjde sig ned för att kyssa mig. Inget småprat som sist utan straight to business. Jag smekte hans överkropp och lät handduken falla till golvet. Mindes att han var gift; inga märken tillåtna med andra ord.

Hann knappt reta honom; han var vansinnigt kåt. Jag vet att jag gör honom helt galen och lät det föda mitt tillfälligt utsvultna ego. Han lyfte upp mig på sängen, särade på mina ben och i en enda stöt var han djupt inne i mig, så pass att jag tappade andan. Kanske inte helt optimalt när han är så stor men i det läget var det precis vad jag behövde. 

Han är typen som håller en intensiv ögonkontakt, förutom när han låter blicken ta in resten av mig. 

Han vände på mig så jag låg på mage och grenslade mina lår. Händerna i ett fast grepp om mina höfter när han kom.

Frågade hur familjens semesterresa var och hur hans barn mådde. Sedan hoppade han in i duschen, ”jag måste tyvärr tvätta bort dig”. På med den propra kostymen och så lämnade han mig alldeles rufsig där på sängen.

Gud vad jag kände mig horig och det gör jag annars nästan aldrig. Hårt påsatt av en riktigt stilig man som sedan säger ”tack” precis innan dörren slår igen.

Och jag ÄLSKADE det. 

Apropå rubriken var det inte billigt rent monetärt och jag reser bort med en fin summa cash gömd i ett hemligt fack i väskan. Helt perfekt. Wank bank-material för åtminstone en vecka, kanske till och med lyckas komma med W medan jag tänker tillbaka på Carl och vårt lunch fuck. Everybody wins!