Frågestund

Bered er på långa utlägg om yours truly.

En läsare mailade mig med några frågor tidigare i år. En vanlig människa hade kanske hållt svaren lite kortare men nu har vi ju med mig att göra.

Jag har tagit bort en del ur hans mail och även ur mitt svar. Ur mitt för att jag skrev saker som jag inte vill publicera här… Rättar mig själv lite också; blogginlägg tenderar att vara mer korrlästa än mina mail. Behåller dock hans komplimanger för att jag vill glänsa lite, även om de inte är relevanta för frågeställningen. Det får jag väl unna mig?

Hej där Lisa

Jag måste säga(skriva obviously) att du har en mångdimensionell blogg. Du fångar ett intressant ämne och mixar med personlighet, tankar samt humor. Blir lite som at mixa mjukporr med Gilmore girl och vänner= succé.

Något säger mig att du tycker om mail, förvisso utelämnar jag dickpics och ”ska vi knulla/pöka” fraser” som du annars kanske favorisera. NOT.

Jag är nyfiken på det du gör och egentligen många frågor, men mailar bara ngn fundering, vet ju inte ens om du vill besvara detta.
Jag undrar om utseende och träning blir ett påtagligt krav för dig själv? Du må vara charmig och ha humor men många män kommer att gå väldigt mkt på utseendet, det renderar då i att du når bättre utgångsläge med bra utseende (jag har läst till raketforskare). Jag är bara nyfiken på om du drabbas av sådana tankar, eller har jag en förutfattad mening? Kanske är det kemi som är grejen?

Går det andra hållet också? Favoriserar du inte möten med mer attraktiva personer? Eller håller du det strikt på punkten att inte involvera egna preferenser i urvalet?

Måste även fråga dig om hur mkt mail och förfrågningar för du? Vilken frekvens talar vi om 100 i veckan varav 10 är seriösa?

blir glad vid ett svar och hade gärna frågat vidare, men respekterar om du finner detta asdrygt 🙂

En eloge också för din flexibilitet att hantera olika skrivsätt som i bloggen och på FB. Lite psykopatiskt nästan, det är 1 av 20 utmärkande drag. Promiskuös sexualitet är en annan.
Dock ett sidospår… 🙂

Ta hand om dig och trevlig kväll.

Hej människa som inte ens lämnade ett fejknamn! (Jag är iofs van) 😉

Utseende är förstås väldigt viktigt. Objektivt är jag vacker men för att vara klyschig är förstås skönhet relativt. Om man föredrar stora bröst är jag inte rätt tjej, till exempel. Mina kunder tenderar dock att inte ha sådana specifika önskemål så därför räcker min ”objektiva skönhet” och allt annat jag kan erbjuda. Mina framgångar hade inte varit lika stora utan mitt utseende.

Samtidigt låter jag inte det styra mitt liv. Blåmärken från utflykter, osexig shortsbränna, ett par kilon upp/ner beroende på väl valda resor och annat. Det jag aldrig skulle tumma på är: hålla mig frisk och i god form, användandet av produkter av extremt hög kvalitet, välvårdad ner till minsta millimeter. Vid en träff ska en kund inte finna något att klaga på (inom vad jag själv kan kontrollera).

Vad jag menar är: jag har ”tur” och behöver inte vara besatt. Naturlig skönhet är fan få förunnat och med lite jobb går den att förfina ytterligare. Jag fyller snart 30 och har förstås inte samma förutsättningar utseendemässigt som en tonåring men jag har bättre förfrågningar nu än vad jag hade vid 22 och det handlar om stil, finess, att vara bra på det jag gör och möjligheten att skapa den ultimata upplevelsen. Blev dock senast i juli tvungen att lämna en nattklubb med 18-årsgräns för att jag inte hade leg 🙂 Done with åldersnoja!

Det är klart att jag föredrar vad jag anser vara attraktivt rent fysiskt men det är oftast ett första intryck. Jag har lärt mig finna attraktion, fast det är klart, jag har mina gränser. Som hora får man ta sådant även om jag alltid ber att få veta om kunden avviker; tex med grav övervikt och liknande. Om jag inte finner personen extremt intressant avböjer jag sådana. Hade jag behövt träffa dem hade jag gjort det, har gjort det förut, och det är inte ett problem. Dock inte lika ”enkelt”, men det säger sig självt.

Kemi är vad som bringar de bästa kunderna. Kemi innefattar fysisk attraktion men även så mycket mer. Mycket, mycket mer.

Nej, 100 mail får jag inte längre. Så var det förut och framförallt i början när jag hade ett lägre arvode. Då fick jag lätt 200 mail i veckan och hade jag lagt upp ett telefonnummer hade det varit helt jävla sjukt. Det hade aldrig funkat. För mig, må tilläggas.

Ärligt talat är kanske 50% faktiskt intressanta. Bloggen gör sitt. Äventyraren i mig har svårt att inte överväga förfrågningar även från sådana som kanske inte läser här.

En stor poäng är att jag har råd att välja och vara så selektiv. Det kan dock komma att förändras beroende på ekonomiska behov. Min filosofi för att må bra är att åtminstone göra sådant jag är okej med; helst mer, förstås. Just nu väljer jag intressanta och extra ekonomiskt trygga män och framförallt de jag träffat tidigare. Men så kommer ”herregud, jag måste göra något nytt och spännande!”-Lisa fram. Den sidan har du nog märkt i bloggen.

Kul att få 2/20 psykopatdrag tillskrivna. Det värmer…

 

_______________

Fortsättningen på vår ”lilla” session kommer i ett annat inlägg.