#highclassescort

Såhär kan man också vara förberedd….

Adrien hade hört att jag var i stan så han föreslog en kväll att ses. Dejt bekräftad. Igår kväll kl 18:50 fick jag ett sms: ”on the train now, see you soon!”

Åh, vad bra!

Elleeeeeer vääääänta vaaaaaa?

Var det ikväll?? *Kastar mig upp ur soffan, slänger av mig pyjamasen, panikduschar, flourskjöljer-och-fönar-håret-samtidigt*

Eftersom jag är van vid min egen inkompetens har jag blivit lite av en ninja när det kommer till pressade situationer. Rent praktiskt var det alltså inga problem men det som oroade mig var att han alltid brukar laga mat till mig och jag hade bara en burk apetina och ett paket skinka i kylen. Briljant idé: ”hey, how about I meet you and we go to the store to pick out some fun food together?” Han ÄLSKADE det. En liten krydda till The Ultimate Girlfriend Experience brought to you by Lisa, sprungen ur desperat kreativitet.

Som vanligt hade vi fantastiskt roligt och han slickade mig till orgasm; igen. Fattar inte hur han jämt lyckas?

UGFE, som nämnt ovan, inkluderar även en inbjudan till min alliance i King of Avalon. Han ringde mig på vägen hem och vi pratade i säkert två timmar medan jag hjälpte honom med spelet.
Nyss skrev han: ”you know…. this game is quite addictive…”
Svar: ”yup, you might as well just cancel your friendships and quit your job right away.”

Fun fact:
Hos en annan trevlig man häromdagen, som direkt kändes som en skön kompis, kom KoA upp. Han fick mitt andrakonto och min ipad och sedan spelade vi ihop som två härligt dekadenta nördar; nakna på hans säng med Chablis i glasen och hångel som variation. Vid det laget hade jag visserligen sexat halvt ihjäl honom så hade inte superdåligt samvete.

FÖRSTÅR NI?? Förstår ni att män faktiskt VILL ligga med mig och vissa vill till och med BETALA för det? De vill dessutom KOMMA TILLBAKA och göra om det! Helt galet, jag vet.

Mvh
Lisa
Sofistikerad
Världsvan
Belevad
#afuckinggoodtime