State of the L – 22:a oktober

Alltså, jag älskar seriöst mina läsare. Ni skriver så fint och det gör verkligen att jag orkar/vill/vågar fortsätta hälla ut allt tokigt jag sysslar med i bloggen. ❤❤❤

Ett av mina huvudsakliga göromål för stunden känner ni redan till: att vara Stockholms nasty ass hoe #1. Annars då?

BOY DRAMA! BOY DRAMA EVERYWHERE! Ja, faktiskt! Som 20-åring var jag bronsmedaljör i boy drama olympics men nu är jag flerfaldig mästare. Ah, ni visste redan det? Låt mig ge er fler bevis.

För er som hängt med finns det någon jag hade ett rejält äventyr i höstas, vintras och en liten bit in på våren med. Vill inte väcka någon jätteuppmärksamhet av olika anledningar men….. Fick detta sms idag:

Idag är det ett år sedan jag träffade henne, hon som påverkade mig mer än jag någonsin kunde tänka mig. Det var vi som skulle fly, det var vi som skulle göra vad vi ville, det fanns inget annat. Partners in crime.

Will hör fortfarande av sig trots att han är långt borta som fan. Jag ger korta svar. Tittar på foton av honom och blir alldeles knäsvag. Det borde vara olagligt att vara så snygg! Äta kakan och ha den kvar osv?

GH kommer imorgon. Ringde och föreslog en restaurang:
”Oh, that one is brilliant!” sa jag.
”Ugh, again…. And who did you go there with? Sam?”
”Sort of.”

Han ville att vi skulle resa bort nästa vecka. Ain’t got no time for that. Han ska låsas in i mitt hem med följande: två flaskor pinot noir, en cock ring som jag glömt att jag hade och vill återbesöka, en kostym att bruka vid behov, min nya babydoll som får mina bröst att se ut som något ur en Victoria’s Secret-katalog samt cashewnötter (”a simple treat for all occassions!”) Men ok, en kväll ute går bra. Då får jag använda min nya klänning som jag i tre månaders tid tänkt ”men för helvete, när ska jag ha den här egentligen?!” om. Han uppklädd. Jag uppklädd. Och våra svarta tankar.

Kommer jag kunna jobba när han är på jobbet eller tar det emot för mycket eftersom jag vet att han skulle kasta sig på nästa flygplan till vart-som-helst om han visste?

Plan: att göra allt detta Lisa style = inte agera förnuftigt efter rådande bevisläge och hoppas på det bästa! Bra! Så gör vi!

Lite kort då:

Ni vet när man surfar Youtube? Och ibland hamnar helt åt fanders? Det var ungefär så det gick till när jag fann mig själv framför Spanish twerk team….

Jag är inte ens bi men herregud och jesus. You fucking go girls.