Hey gorgeous

”Hey gorgeous. Are you bored?”
”Are you spying on me?”
”Thought so. Come meet me in Barcelona.”

Övervägde erbjudandet en stund. Hur många avsnitt av Rick & Morty hade jag sett de senaste 72 timmarna? Hur många, enligt mig, tråkiga kontaktförsök hade jag avvisat? Hur mycket clementiner och cashewnötter hade jag i princip levt på?

Kanske inte så dumt att klä på mig och göra något annat.

Han stod vid en bil på short stay-parkeringen i en sådan där waxed cotton-jacka som är så vansinnigt snygga. ”I see you travel in style” sa han och log åt min Bears Beets Battlestar Galactica-tröja. ”At least it isn’t the ‘fat people are harder to kidnap’ one.” Det höll han med om var jämförelsevist positivt.

Över min axel på hotellsängen:
”Are you writing about me?”
”Yes. Your ego happy with that?”

Han pratar jobb nu. Jag har världens fluffigaste badrock och känner mig fantastiskt attraktiv och så fort kvällens val av klänning kommit på kommer han ha glömt min tidigare utstyrsel.

Med tanke på tidigare inlägg så inser jag att jag är tjejen som ger bäst respons på: ”skarume eller?” Några dagar med EN man känns rätt fint nu ändå; speciellt en australiensisk silver fox.

PS. Recension av Stranger Things:

Vad skruvat.
Oj, det blir värre.
Herrejävlar, vad är det som pågår egentligen?
Men va; är ingen egentligen galen utan allt bara ÄR såhär vrickat??
FINNS DET EN SÄSONG TVÅ?!