Tillbakablickar i bloggen

Under några veckor har jag funderat på att slänga upp en samling gamla blogginlägg som jag av någon anledning tycker bör läsas igen. Eller för er som inte redan sträckläst skiten: uppmärksamma. Det kanske blir några delar eftersom jag är så jävla bra (mvh jantelagen).

Vill börja med ett som jag själv faktiskt fnissar åt. Kanske är det roligt för att jag minns situationerna som nämns med skräckblandad förtjusning. Avgör själva: hur man undviker städdagar på ett belevat sätt.

För er som tycker själva sexsäljandet är det mest underhållande har jag förstås en uppsjö av intressanta texter. En som jag vet har uppskattats mycket är när jag beskriver ett gäng pinsamma händelser i jobbet. Få se om ni håller med: rookie mistakes.

Det här skrev jag till en person som definitivt ligger i min topp tre märkligaste bekantskaper. Han lockade fram texter som är råa, ärliga och tagna från djupt inne i mig. Han lyckades liksom få mig att reflektera på helt nya sätt. Inlägget i fråga tycker jag visar på exakt det och tar upp en väldigt ”intim” fakta som man kan se allvaret i om man är lite analytisk och kan läsa mellan raderna. Därför hoppas jag att det kan vara extra intressant för de som vill förstå sig på mig en aning mer: klubbarna och klumpigheten.

Vi börjar så. Jag ska ta ett långt bad med ett spännande spanskt vin som GH hade med sig från någon fancy butik i London innan drinkar ute. Som eskort har jag bra koll på lugna, diskreta barer vilket passar utmärkt om man innerst inne är 72 år gammal och avskyr Stockholm på helgkvällar.

Kanske låter tjatig men ni är så bäst. Jag älskar att skriva för er och gissa vad: jag har inte hört från haters på flera veckor. Förresten, jag är jätteseg med att svara på mail just nu så ber om ursäkt. Ni kommer att få svar, lovar!

Hoppas ni ordnar ett bra ligg ikväll. Jag ska ta på mig en ensemble i spets och analsexa GH till himlen.