State of the L – 2 mars 2017

Lisa; lever alltid det lyxiga och välordnade, vuxna liv jag vill ge sken av till kunder. Eller ja, i allafall innan vi ses. Då ska jag vara sådär ”exklusiv” men ändå lättsam. Eller något; jag vet inte vad fan jag försöker framstå som. Skitsamma.

Min annandag påsk såg ut såhär, i kronologisk ordning:

 • Vaknade kl 9, arg och förvirrad för att jag hade ställt larmet för ”något viktigt” och mindes inte vad.
 • Spelade pyramid solitaire i två timmar.
 • Tittade på klipp från Reno 911 i två timmar.
 • Somnade på soffan.
 • Tjurade över att återigen komma hem och upptäcka att huset inte städat sig självt. Övervägde att göra något åt saken.
 • Åt en härlig 1500-kaloris arabpizza som jag av någon anledning fantiserar om när jag inte är i Sverige/civilisationen. Mådde illa och övervägde att köra ett bulimi-move.
 • Pratade med en herre om förnedring och spånade om vad han skulle kunna göra för att få mig att genuint håna och skratta åt honom. Det var alltså hans önskemål; inget jag tog upp ur tomma luften.
 • Träffade en ny kund och har nu ont i livmoderstappen. Tackar för den.
 • Berättade för ovanstående om när jag på fyllan i Indien förhandlade om elavtal och bredbandskostnader.
 • Krånglade av mig klänningen i trappen när jag kom hem och la kläder, smycken och andra attiraljer på diverse strategiska ställen som jag aldrig kommer komma ihåg imorgon.
 • Rensade ur kylen och blev besviken för att det inte fanns något vin där.
 • Hittade en jävla jordglob i ett rum som jag inte har en aning om hur den hamnat där.
 • Virade in mig i ett påslakan och skrev denna skit.

High class, produktiv, en mänsklig success story, inte sant?

I övrigt är jag ganska insnöad på resan om två dagar. Mina roadtrips med GH har varit de bästa stunderna i mitt liv. Dagdrömmer om hur det kommer vara att se honom där vid arrivals på flygplatsen (SLUTA!) och hur tågresan samma kväll kan tänkas inledas (det däremot är acceptabelt att tänka på). Jag har lovat honom att pausa allt och på riktigt ha semester. Synd då att jag ska presentera honom för en kund på lördag. Haha… ugh.

Ni får hemskt gärna höra av er med tips och önskemål om vad jag ska skriva. Artiklar och nyheter om sex och sexköp/-sälj. ”Skriv mer om *insert ämne*”. Roliga och/eller förbluffande annonser till min Stars of Rosa sidan-serie, frågor som kan sättas ihop till en bloggpost, berättelser om era erfarenheter och åsikter (publicerar aldrig något om ni inte explicit säger att det är ok). Som vanligt hej@lisaslappar.com
Tackar ödmjukast.