Träff i Göteborg eller Malmö?

Efter min semester funderar jag på att ta mig till en annan stad i Sverige i jakt på äventyr med nya bekantskaper. Göteborg gav mig sist fina upplevelser men Malmö har jag ännu inte besökt i det syftet.

Innan jag bestämmer var jag ska ta vägen skulle jag vilja fråga er. Vill du att jag ska besöka din stad? Släng iväg ett mail till hej@lisaslappar.com
När stad och datum är bestämt kommer det självfallet upp här, i min profil på RS och i en annons i lämplig kategori.

Jag fick förresten ett ganska roligt inlägg i min gästbok i dag. Har inte bestämt mig för om jag ska godkänna det då jag vill att mina positiva ”recensioner” ska synas mest. Här däremot hör det absolut hemma:

Shit vad korkade ni är som fallit för hennes scam priser. För samma pris som hon tar får du fly tur och retur Thailand och en 10ggr hetare brud en hel natt som du kan göra vad fan du vill med i 12 timmar non stop!

Någon är visst så pass bitter över att inte har råd att han kände sig manad att skriva detta till mina besökare.

Sedan tror jag inte att majoriteten av de män som träffar mig vill ”göra vad fan de vill med en tjej 12 timmar non stop”. Och om de skulle vilja det vill jag helst inte ha kontakt med dem ändå.

Men tack för att du tog dig tid att skriva denna kommentar. Du verkar vara nästan lika bra på att prioritera din tid som jag!