Han som ville göra mig partner

Livet som Lisa har lett till så många ovanliga äventyr att jag knappt ens vågar fundera på vad jag gjort om jag inte sålt sex. Det är förbannat svårt att tänka mig någon ”hobby” som hade gett mig liknande upplevelser.

Träffade en relativt ung herre av typen ”ingen skulle någonsin tro att han köpte sex”. Det visade sig att vi hade erfarenheter av samma bransch och när jag berättat om en väldigt specifik kvalifikation sa han plötsligt att jag borde haka på hans nya start-up.

Ingen direkt lön men däremot delägarskap.

Lisas hjärna:
– 6000h jobbvecka.
– Noll instant gratification (=cold, hard cash).
– Potentiellt haveri runt varje hörn.
– Hyperambitiösa entreprenörer att stångas med 6000h+/vecka.

Negativ? Ja, kanske. Eller realistisk och bekväm. Eller inte superintresserad av idén; vilket hade hjälpt.

Hursomhelst. Det är ändå rätt häftigt att korsa vägar på det här sättet. Vi hade aldrig annars mötts. Han vill ses igen. Det kanske blir lite som en arbetsintervju; synd att jag inte vill ha DET jobbet. Heh.

”Slip me the cash, deepthroat me and leave quietly, thank you.”