The best of vanilla

Verkade som att GH delar min aversion mot människor för tillfället så det var en no brainer att boka ett hus i skärgården för en helg. Han bad mig om en väderuppdatering med ”can I go down on you outside?” som mätverktyg.

När vi baxat in allt jävla kött (han missar inte chansen att få grilla) smög jag av mig trosorna och hoppade upp på köksbordet i min fina klänning. Om ögon faktiskt kan glittra så gjorde mina definitivt det. När han la märke till leendet med den omisstagbara baktanken kom han fram och kysste mig.

Vid det här laget hade jag inte fått orgasm på en vecka och dagdrömt om en väldigt specifik sak: hur det känns när han kommer in i mig. First contact; liksom. Och väl utvalda delar av de fantasierna berättade jag medan vi väldigt ömt vänslades (är inte vänsla ett fantastiskt ord?)

Varma händer och tunga andetag som förändrades beroende på vad jag sa. Fortsatte min lilla verbala tease fest medan jag långsamt öppnade hans byxor. La benen runt hans midja så jag kunde känna hans gigantiska stånd trycka mot mig. Så plågsamt jävla underbart, är väl hur jag bäst beskriver det.

Senare på kvällen hade han ett jobbsamtal som jag av outgrundlig anledning fann enormt upphetsande. Det finns verkligen inget konsekvent med vad jag går igång på. Tyckte han kanske skulle få veta det:

– For some reason that just made me really wet.

– How convenient, svarade han, märkbart less över ännu en fredagkväll i telefonmöten och böjde mig över köksbänken.

Jag inser att jag kanske är det lättaste ligget på den här sidan Östersjön.

Det enda som inte var sådär sötsliskigt vanilj var väl att jag bad honom knulla mig samtidigt med ett finger i rumpan som uppvärmning för ”I want to feel you cum in my ass”. Sagt och gjort.

Annars var det cunnilingus på gräsmattan, hångel i båten, solstinga och smått salongsberusade händer innanför shortsen. Och några olika bevis på varför vi aldrig umgås med andra när vi är tillsammans.