Hur man inte ligger med någon på midsommar

Enkelt: spenderar den långt upp i jävligaste norrland; enbart med familj och helt utan prospekt.

Sedan kan man istället spara alla dagdrömmar till:

1, En dejt med en person som verkligen ser ut att passa; enligt min “annons”. Tack för era svar, förresten!

2, Resa med GH till några av Centraleuropas finaste platser (allegedly). Inklusive mitt absoluta favoritband och strikt undvikande av opera.

3, Utforska Frankrike med Adrien, komplett med AirBnB-hus med pool och en födelsedagsmiddag att minnas.

4, USA-resa i höst då jag motvilligt planerar att gå upp cirka sju kilo på två veckor.

Jag har för övrigt tre påbörjade inlägg om feminism och politik. De påminner mig om att jag ibland önskar att jag antingen kunde bli intervjuad och återgiven av en duktig skribent eller att mina åsikter/reflektioner hamnade på video. SÅ knepigt är det att skriva. Ibland.

Kommande inlägg handlar om Fuckförbundet, Rose Alliance, irländsk lagstiftning och huruvida kvinnor i dagens verklighet måste eller borde anpassa sig säkerhetsläget. SÅ mycket bra tänkt; så lite väl författat…

För att snabbt snurra tillbaka till rubriken vill jag säga: att ha sex med någon som du kanske inte tänkt är inte alltid slutet på fucking världen. Ångest efter ogenomtänkta ligg är nästan alltid överskattade. Jag skulle kunna förespråka nykterhet (både fysisk men även mental) men det gör ju ingen skillnad. Ni kommer att ta dumma. sexrelaterade beslut ändå. Och med det vill jag säga: knulla den där okända människan och intala er att ni inte kommer träffa den igen. Lev lite, för helvete. Är ni gifta eller har sambo; bete er som ni borde. Men är ni singlar, som jag, ha varken ångest eller ånger.

Glad midsommar!