State of the L – 23:e juli

Glad sommar på er!

Jag har varit ute och rest, flyttat, bakat (AH MAH GOD YES REALLY!), pratat jobb, bokat diverse saker, bott hos vänner en vecka enbart för att de har AC, hoppat studsmatta och druckit kopiösa mängder (obs: ej enbart alkohol).

Under resan med GH betedde jag mig mest som en brunstig älgko och hade svåra problem om han hade en något uppknäppt skjorta eller shorts. Kletade och kladdade på den stackarn så pass att han till slut bad mig sluta. Efter extremt lite sex de senaste månaderna var det ett ganska naturligt beteende från denna borderline-nymfoman/GHs-utseende-besatte. Risken finns att andra kommer få ta över min ”uppmärksamhet” nu när jag börjar få lite mer fason på vardagen och har bättre möjligheter att träffa andra, då GH och jag inte kommer ses igen förrän i oktober…

Nästa vecka är det ut på vägarna igen i ett av mina absoluta favoritländer med en ”inföding”. Jag kommer förstå cirka 5% av allt som sägs under tiden där och det är helt ok. Chansar på att jag kommer vara avsvimmad på grund av hettan/för mycket Chablis en hel del ändå.

Men! Innan dess en mycket lovande träff där min gentleman för kvällen vill dricka vin (blir rehab i september) och spela gitarr! Hur briljant låter inte det? Är han duktig kanske jag blir småkär, så som vi tjejer funkar, och är han urkass har ju det ett visst anekdotiskt värde. Win-win.

Jag ser också fram emot valet även om jag får spontan huvudvärk så fort jag hör eller läser om politik. Vad jag ska rösta på är förstås ingen överraskning för er som hängt med. Det absolut roligaste som kan hända på valvakan, eller ja, efter att se vissa partier floppa totalt, är att SVT bjuder in Pascalidou.

Snart hoppas jag också hinna träffa mina potentiella partners in crime (en av dem är en tjej – ja, det är sant!) Det är verkligen något att se fram emot under hösten.

Som ni ser har jag personligen haft det i huvudsak roligt men också otroligt stressigt i perioder. Att leva i en resväska och/eller flyttkartonger tar ut sin rätt efter ett tag och har gjort mig… jävligt trött. Men nu är det nästan över (åtminstone med flyttkartongerna) och jag kan fokusera på annat. Typ sex? Så ni får något att läsa om, era depraverade själar.

En reaktion på ”State of the L – 23:e juli

Kommentarer inaktiverade.