Småcreepy möte och leksakstest

Herrejävlar. Jag ska inte bli långrandig angående söndagens dejt men man kan väl säga att den var lite… speciell.

Han proklamerade att han hade skrivit en låt som ”är bättre än den bästa på Youtube”. Han slog mig i att vara ödmjuk. En bedrift.

Några andra saker som sas, som jag helst sluppit höra, är ”jag älskar dig”, ”jag vill inte att du ska gå” samt diverse uttryck som inkluderade ordet ”flicka”. Påminde om han som jämt kallade mig älskling. Hur kåt jag än är skulle jag aldrig få för mig att säga att jag älskade någon jag träffat en timme tidigare.

Lite ”weirded out” efteråt ringde jag en kompis som prompt bjöd hem mig på öl och diskussioner om sexleksaker för män. Jag tittade storögt och förvånat när han gick med på att visa mig dem (och därmed tog vår vänskap ett helt nytt, ganska stort kliv).

eggs.jpg

Den till vänster var sjukt komplicerad. Den hade han lyckats ha sönder (storleken HAR betydelse, gott folk). En kul detalj var att de vita knapparna kunde justera var i ”apparaten” man ville ha extra friktion.

Äggen var definitivt de mest intressanta. Mönstret på omslaget motsvarar mönstret på insidan. Och jag kan säga att jag fingerpullade mer den kvällen än jag gjort någonsin tidigare. Äggen alltså; inte mig själv. Om någon är nyfiken kan jag fråga vad dessa hette, minnet är ju som det är.

Överlag en hyfsat händelserik kväll.

OCH VET NI VAD???? Nu är min Womanizer på väg och det är fan skäl nog att bränna av en jävla emoji 😍