Ett urval av fina mail – del 4

Jag har varit bortrest i typ 10 dagar. Blev alldeles för mycket vin och mat. Undrade om jag faktiskt var döende på flyget hem idag. Spenderade en stund på Arlanda och funderade på hur folk kan avnjuta en Bacardi Breezer med en måltid. Trevlig resa dock! Återkommer angående den. Har en satans massa kontaktförsök att gå igenom…

Vi börjar med ett sms. Hade en riktigt trevlig man på tråden och allt såg bra ut. Vi skulle ses på hotell. Två timmar innan (jag hade redan hunnit tvätta håret, böööl) fick jag detta:

Hjälp. Det står en vakt mellan receptionen och hissarna, vi måste ställa in.

🙄 Suck.

________________________

Hade kontakt med en herre som kallade sig Hasse. När jag kollade upp hans nummer hette han något helt annat; arabiskklingande, och var skriven på en adress med sex andra, tydligt av samma familj, varav han var en av sönerna. Dessutom i vad vi skulle säga är ett ”socialt utmanande bostadsområde” eller whatever. Hade han från början berättat att han inte var svensk och var han kom ifrån hade jag kanske känt annorlunda men detta fick gå bort.

________________________

Hej
Söt tjej
Jag 40 gammal år respektera sirös trivlga
du har tid idag kl:23:30 90 min incall
Vi hör av dig förslag om
*telefonnummer*
Tack
H.V.h

Uj.

________________________

Jag har flickvän och bryter kontakten helt.

Ser framför mig hur hon stod bakom honom och noga kontrollerade att han skickade detta. En kul syn, och lite awkward.

________________________

Hej Lisa,

Är en ivrig följare av din blogg och har ledsamt noterat att du inte skriver lika mycket längre. Jag har också märkt att ditt språk inte är lika bra som tidigare.

Skulle du vara intresserad av hjälp med bl.a. ämnen, skrivandet i sig och korrläsning?

Mitt förslag är att vi ses på en fika så kan vi diskutera hur jag kan hjälpa dig. Tar med CV.

*blablabla*

Man kan fråga sig vad Jonas tänkte när han skrev detta. Som vanligt är jag vansinnigt nyfiken på varför människor gör vissa saker och hade jag haft massvis med tid att slösa hade jag nog sträckt ut en virtuell hand för att försöka förstå hur han tänkt sig detta samarbete. Modigt att slänga in en borderline förolämpning dessutom!

________________________

Jag ska knulla dig tills du inte kan andas.

Som jag har längtat. Eller nåt.

________________________

Ni som undrar angående recension av min Womanizer Pro: den kommer (heh) när jag hunnit prova den i ensamhet. Veckan var liksom inte exakt rätt setting för att VERKLIGEN uppleva vad den påstås göra. Med lite tur och uppfunnen energi kanske det blir en session redan ikväll. Teaser: den är ”speciell” men av det lilla jag kunnat avgöra hittills var den inte bättre än ”like getting oralsex from an angel” (för det har jag ju faktiskt fått… eller ja; typ GH i alla fall). Som för övrigt råkade få vetskap om min resa och nu är GRAVT svartsjuk. Skitsamma; recension kommer absolut senast imorgon!