MEN LÄGG AV! (Recension av Womanizer Pro)

Tar tillbaka min tidigare ljumma kommentar kring Womanizern. Den har nu testats mer utförligt och jag kan bara säga DAAAAMN.

UNBOXING!

img_4430

För att vara lite proffsig kan jag nämna några praktiska detaljer:

Den ligger väldigt bra i handen men det är knepigt att på egen hand (😏) involvera fingrar så om man är som jag och föredrar penetration kan något annat redskap vara bra att ha till hands (eller prova denna modell av Womanizern som jag inte ens visste fanns förrän min redan var beställd – om någon har provat den, snälla hör av er.)

Men, vet ni. Jag saknade inte penetration. Leksaken i sig är så förbannat bra att jag nog skulle kunna gå i celibat under en icke tidsbestämd period.

Ärligt talat fattar jag inte helt hur den fungerar. Något om ”air technology” blaha. Vad den gör är att liksom omfamna klitoris och umm… MÖRDAR DIG. Det låg precis noll effort bakom orgasmen som knockade mig efter cirka fem sekunder av att försöka hitta rätt placering.

Och det som förvånade och imponerade mig mest var just hur vansinnigt kraftig den var. Jag kan jobba mig till orgasm genom fokus och ansträngning men vid vissa gudomliga tillfällen är den oundviklig – det sistnämnda gällde för alla tre (edit: 8. Ja; ÅTTA) jag bangat fram hittills sedan igår kväll.

En annan sak som var lite märklig var att när jag normalt kör en snabbis med Mort hinner jag inte ens bli våt. Ni vet när man liksom bara behöver komma. Womanizern har lämnat mig våt hela kvällen, trots närapå rekordsnabba orgasmer.

Himla skum pryl. Och inget annat än fantastisk. Prisnivån är helt klart något att diskutera men det handlar förstås om ens budget. Det jag kan gå i god för är den verkar vara av väldigt bra kvalitet. Känns tålig, är vattentät (vilket bevisligen är viktigt…), skön att hålla och som tjej måste jag väl säga att den är väldigt fin.

Jag har visserligen inte svårt att nå orgasm men fullkomligt ÄLSKAR att jag lyckas få så intensiva utan hjälp av en partner. För kvinnor som har detta problem lär denna vara en gudagåva.

För dem/er skulle jag vilja tipsa om att leka med den själv till en början. Det kanske känns lite löjligt att ligga där med denna proppliknande grej och där ett litet felsteg upplevs som oerhört känsligt, speciellt om man inte är van vid vibratorer. Ens naturligtvis entusiastiska partner kan lätt störa. Det går säkert finemang att dela kalaset men mitt råd är att börja själv. Den är sjukt kraftfull (fast på ett ”fint” sätt; inte som en Magic Wand, om ni testat en sådan).

Sammanfattning:

Jag har aldrig fått så intensiva och handikappande orgasmer utan att någon annan person varit inblandad, och då oftast efter långa sessioner.

Har du en kvinna i ditt liv: ge henne en sjuhelvetes resa med denna som present. Lås in henne i sovrummet och avboka samtliga planer för kvällen (eventuellt även dagen därpå).

Är du kvinna: införskaffa denna på valfritt vis (ej stöld) och gör som nämnt ovan. När du fått fyra orgasmer på rad och undrar om detta nu är ditt liv så ring en stilig herre och låt honom lyssna på din femte. Överväg huruvida du ska säga upp män för all framtid, skaffa katter och äta enbart skagenröra till middag tre kvällar i veckan.

Benjamin får han heta. Det mest judiska namn jag kunde komma på. Mort är svartis men vet sin givna plats i himlen, Amen.