Jag är bäst på samtycke!

Nu när den nya samtyckeslagen trädit i kraft 1:a juli har det bland annat släppts en app där man ”skriver” under att man samtycker till samlag. Den återkommer jag om i ett annat inlägg då jag ska testa appen. Tänkte då ta upp det med GH för att se hur Sverigefientlig en brittisk vänsterliberal kan vara på 60 sekunder.

Det knepiga med den är att man enbart uttrycker att man vill ha samlag, vilket är ett luddigt begrepp. Vad ingår? Och om man under ”samlaget” utsätts för en handling man då säger nej till; kan ”kontraktet” man signerat göra det svårare att få brottslingen fälld? Om man nu gått med på ”samlag” men kanske inte analsex som förövaren tvingar sig till, till exempel.

Då skulle jag kunna erbjuda skaparna en lista på sexuella handlingar vilka man kan välja i appen att man samtycker till. Sedan kan man lägga till akter som det passar och i efterhand signera den färdiga listan. Finns det en diskrepans mellan godkända handlingar i endera lista har man ju en jättebra bas för ett brottsmål.

I ärlighetens namn: är inte detta en oerhört dum och rättsosäker pryl? Vad går man egentligen med på? Och när det hela kostar 40kr per samlag kan jag inte låta bli att tänka på koppleri. Åtta mojitos + 40kr = sexhandel.

Nä, knulla nyktra och icke-galna tjejer istället. Med duktiga flickor som jag får du by default dessutom en skriftlig överenskommelse på vad du får göra. Kan inte bli mer samtyckligt. Synd att du fortfarande kan åka dit för sexköp. Suck.

____________

Kommer nya leksaker att testa inom kort och det finns väl ingen bättre än jag att göra det? Se till att du signar upp dig för nya inlägg –> eller kika tillbaka regelbundet. Även en bisarr ny dejt publiceras snart…