Like a kid on Christmas

Som ni såg en liten teaser på i förra inlägget så har jag fått ett par presenter av de vänliga själarna på Passion of Sweden.

Den ena, som jag tycker är en STRÅLANDE idé, är deras Passionbox. Som tidigare hängivet fan av Glossybox och certifierad tjej är överraskningslådor bland det roligaste som finns. I mitt fall, eller ja, mer typ GHs, så innebar det att vi kunde prova saker jag normalt kanske inte skulle välja.

Så efter vi fått lite ”herregud vi träffas för sällan, ge mig din kropp” ur vägen öppnade GH sin egna ”Passionbox”: ÖL! Det var 500 grader i Frankrike så vi unboxade utomhus; därav är bildkvaliteten aningen 80-tal. Plus jag är rätt kass på foto överlag.

(Ölen på bilden heter för övrigt Tropical Tornado från Sierra Nevada – för det är ju vad ni alla är nyfikna på, visst?)

Spelet, Bedroom Battle, var över förväntan roligt. Inte alls så förutsägbart som sexspel tenderar vara. Lite mer ”riktigt spel”, om ni förstår hur jag menar. Och för människor som oss som är allmänt tramsiga kan det vara minst lika roligt som det är sexigt. Vi fann det även komiskt att man bara fick ett veto – alltså undvika att utföra sexuella tjänster åt den andra en gång – så vi var alldeles olämpliga och drog metoo-skämt. Spelet lär vara extra kul om man kör två lag… just sayin.

Vibratorn, Eden Ripple, är egentligen inte min typ då jag föredrar dem lite smalare. Dock är den av helt otrolig kvalitet, 100% vattentät, skön yta (och originalpris 399kr! Say whaaaat?) Plus att den är såååå fin!

Glidmedlet, Nordic Glide Strawberry Water, doftade inte gammal tant vilket jag naturligtvis utgår ifrån när man använder smak/doftämnen i glidmedel. Snarare tvärtom. Grymt glid.

En kort story om det, förresten… strax efter bilden från köket blev tagen smög GH in i köket. Av två anledningar: 1, att skrämma skiten ur mig för han är en jävla idiot och 2, fråga: ”I think you need my cock in your ass, yes?”

Vad svarar man på det? Korrekt svar: inget, utan man tar tag i köksbänken och inser nöjt att det där spännande nya glidmedlet är precis inom räckhåll. Och stänger av gasspisen, för alla vet ju att de är dödsfällor.

Och så till den sista överraskningen, den jag tyckte var roligast då den är för män: Tenga Egg! GH känner faktiskt killen som först importerade Fleshlight till UK så jag var nästan förnärmad att han aldrig provat en. Han var dock väldigt tveksam så jag bidade min tid.

Sista morgonen gjorde jag honom helt sanslöst kåt och frågade sedan med de största, sötaste rådjursögon jag kunde frambringa: can I try that egg…? *flirt flirt*

I den positionen är det få män som säger nej till någonting. Smarta tjejer lär sig det redan i unga år. Allt möjligt bra kan komma (heh) ur dessa situationer.

I alla fall. Ägget hade en liten påse glidmedel inkluderat så han hade inte heller någon tid att ångra sig. I början var han inte övertygad men när jag provade mig fram med tekniken visade han sig gilla det. Ägget stretchar ut sig och när man väl spridit ut glidmedlet överallt (i mitt fall även över hela mig själv och halva sängen, fråga inte varför), funkade det helt sjukt bra. En av hans mest positiva kommentarer var hur det omsluter hela kuken, vilket förstås inte är lika enkelt med en hand (eller två).

Hans sammanfattning är att det inte finns någon anledning att inte prova, om inte annat för lite omväxling. Min sammanfattning är att FAN VAD KUL att testa en manlig sexleksak!

Jag kom att tänka på detta, eftersom jag kan hålla mig allvarlig i cirka 20sek max:

GH: ”Pff that guy clearly never got a handjob from you.”

Lisa: ”Or has he…? 😈”

__________________

Som jag nämnde tidigare fullkomligt älskar jag att Passion of Sweden skapat en sådan här överraskningsbox för just sexrelaterade prylar. Det är ju ruskigt roligt att tillsammans upptäcka vad som är i den. Jag tycker också att de verkligen lyckades med blandningen: två klassiska (vibratorn och glidmedlet – som alla behöver/borde ha) och två mer annorlunda (spelet och ägget – som man troligtvis inte annars hade provat).

Som par skulle jag inte tveka att klicka hem dessa när Passion of Sweden släpper nya. Och som sexsäljare är det inte så jävla dumt heller; jag kanske ska introducera spelkvällar på menyn…? 😇

Dessutom är det ju helt klart prisvärt. Man får också möjligheten att hitta nya favoriter (som exempel finns det liksom glidmedel bortom RFSUs…) Vill ni kika på denna roliga produkt (och missat alla andra länkar hittills i inlägget – jag har inte så höga tankar om mina läsare haha) så går det att förbeställa höstens box här.

De hade även en annan present men den kräver lite mer experimentation och ett alldeles eget inlägg… Överlag är Fröken Perfektionist imponerad av Passion of Sweden – enkelt navigerad hemsida, ordentligt med information om produkterna och möjligtvis Sveriges snabbaste leverans. Och klart roligast låda. Passionbox gjorde vår kväll (och tydligen var grejerna av så bra kvalitet att de lär roa mig rätt länge till…)