Hjälp jag är nog kär

Varning för tjejigt innehåll.

Jag har ju haft en väldigt kaxig attityd kring min relation till GH här på bloggen. Nu måste jag kanske anse mig besegrad och erkänna att jag är löjligt förälskad i honom (igen?) FAN! Så förbannat opraktiskt.

Han sa nyligen upp sig från sitt jobb; det som han alltid prioriterat, och det gjorde mig ganska bitter. Too little, too late, liksom. Bitterheten gick dock över ganska fort för tydligen BRYR JAG MIG så satans mycket om hans välmående. Strax därefter startade han ett nytt bolag och mår så himla bra. Han var konstant grinig sista tiden och nu är han sju gånger mer harmonisk.

Det var den senaste helgen som fick mig att inse detta jobbiga faktum i och med att jag helt utan sexuella baktankar inte kunde låta bli att pilla på honom. Min omtanke om honom var mer ”genuin”. Jag sa till och med att jag älskar honom utan att han sa det först. Och kanske det värsta av allt: känslor av svartsjuka. Jävla skit.

Hade vi umgåtts med andra hade de också märkt en enorm skillnad. Vi kunde motarbeta varandra tidigare bara för att inte ”låta den andra vinna”. Helt sjukt vilket giftigt, infekterat förhållande det var. Nu kompromissar vi, som jag hört vuxna människor tenderar att göra, och lyssnar på varandra.

Han har dock en gammal vana kvar, vilket jag antar att jag ska vara tacksam för: skygglapparna när det gäller mina enligt honom tveksamma val. Han fattar såklart innerst inne att jag säljer sex men låtsas inte om det. Han intalar sig säkert att det inte händer. Hans gigantiska avsky för det är fortfarande stark, vilket märks om jag nämner någon nyhet/artikel i ämnet eller bloggen.

Jag hamnade i sex-trans i måndags. Vi körde några timmar till nästa ställe han skulle bo på innan resan mot flygplatsen. Efter fem minuter av småprat på balkongen insåg jag att det inte fanns någon tid att förlora så gick ned på knä och möttes av en lam protest. Grannarna kan se, blabla. Dock ej svårövertalad. Det fortsatte inomhus efter att två bilar körde upp mot porten och gjorde honom nervös.

Jag var helt hysteriskt kåt och i ett läge där jag hade kunnat ge honom mitt hus mot att han munknullade mig stenhårt upptryckt mot väggen. Han nästan kastades runt lägenheten i min framfart. Ingen liten del av honom fick vara ifred från vrålhungriga händer och bedjande rådjursögon… Hade han inte varit lika entusiastisk hade jag nog fått göra #metoo-avbön.

Han kom över mitt ansikte, som ingen av oss annars ser tjusningen med, efter att jag i princip lekt buckaroo till desperationsorgasm. ”Just.. just PLEASE facefuck me”, spoken like a true lady.