Fem av fem stjärnor på Pimpadvisor(TM) 👍

Min buddy Adrien myntade uttrycket då han hjälpt mig på vis som var lite sådär borderline koppleri-aktigt. Jag tyckte det var cirka det bästa och smartaste jag hört att jag nu valt att inkludera kunder i systemet (jag blir väldigt snabbt uttråkad och barnsligt kreativ när jag åker tåg, ok?)

Den första att få fem stjärnor i min fantasivärld var kvällens gentleman. Responsiv, respektfull, rolig. När jag genuint klickar med en person kommer HELA Lisa fram och liksom slukar allt. Jag blir bekväm och glad och nästan lite FÖR trevlig. Hm… det är nog såhär jag oväntat hamnat i förhållanden, vid närmare eftertanke.

Hur som. Ett etikettknep om man vill lämna mig med en extra positiv bild av dig är något så enkelt som ett tack-sms/mail. Det får mig att känna mig uppskattad och som att du verkligen ser mig som en människa, även efter vår ”transaktion” är avslutad. Alltså; jag kan inte säga nog hur OTROLIGT glad jag blir av en sådan simpel gest. Pro tip till mina sexköpande läsare.

Poängen (jag har en; jag lovar) är att kvällens dejt gjorde båda ovanstående: lockade fram mitt 100%iga jag och skickade ett tack-sms. I och med det förstnämnda tyckte jag uppenbarligen att det var lämpligt att recensera honom… till honom. HJÄLP.

Fin kund: Du var inget annat än fantastisk. Mersmak. Hoppas vi ses igen. Kram osv:)

Superpeppade Lisa (som också var lite adrenalinstinn då jag upptäckte att den där kicken av att lämna fina hotell efter att blivit rejält påsatt och ej påkommen fortfarande finns kvar – Yay!): tack snälla! Du var het, sjukt viril och väldigt väldigt mysig och snäll. Fem av fem stjärnor på Pimpadvisor (trademark).

Insåg tre millisekunder efter att ha skickat det att det kanske var LITE olämpligt. Speciellt efter att jag en stund tidigare diskuterat hur man känner igen en psykopat med honom. Lisa overload, liksom. Men det verkade lugnt för han svarade: Gillar dig skarpt på flera nivåer.

Puh. Det var hårresande nära att jag förlorade en potentiell återkommare. Men det är lite så jag opererar antar jag. Nu ska jag ligga vaken och fundera på varför en del kunder är jättetrevliga innan sex och när kläderna åker av blir kalla och objektifierande. För det pratade vi också om; som folk gör, ni vet.