Stab em right in the pussy

Ja, det var ungefär vad en kund gjorde i torsdags. Och vad många av mina tidigare sexpartners roat sig med. Jag blir fortfarande förvånad att till synes vuxna män med vett och intellekt tror att det är behagligt med hårda fingrar bankande mot livmodertappen. Speciellt märkligt när man gör det utan någon direkt uppvärmning.

Eller är det så att jag är överkänslig? Kanske de flesta kvinnor gillar att bli brutalt halvfistade?

En del verkar ha missuppfattat råden om g-punktsmassage och liksom gör ”kom hit-rörelsen” med fingrarna hela vägen upp punanin. News flash: g-punkten sitter inte i livmodern.

När detta händer brukar jag be dem vara försiktiga. En del tolkar det som att jag visades vara en porslinsdocka men news flash #2: det är skillnad på kuk och fingrar.

___________

Tips från grundaren av Omfattande Sexuell Forskning™:

Dirtytalkade en herre halvvägs till döds igår. Han hade bråttom så för att avsluta kalaset pratade jag med förförisk röst om vad jag ville att han skulle göra med mig nästa gång vi ses. Att vara verbal som sexarbetare är enormt framgångsrikt då det är ganska ovanligt bland gemene man. Att avgöra vad som är lämpligt i olika situationer är förstås viktigt men jag har hittills inte råkat på en enda man som inte uppskattat dessa färdigheter. Det märks framförallt på blicken man får när man ställer en högst oskyldig fråga som: ”tänk hur det känns när du tränger in i mig med din hårda kuk… varmt, vått, trångt… jag kippar efter andan när du fyller mig totalt och tar tag om dina höfter för att känna dig riktigt djupt. Kommer du knulla mig hårt?” osv osv ni fattar.

Duktiga flickor inkluderar komplimanger och uppmuntrande budskap, gärna kring mannen i frågas kuk då de är fullständigt besatta av denna kroppsdel, något om hans och ens egen njutning, samt en visualisering. Då täcker man liksom alla områden som män går igång på, oavsett vilken typ han egentligen föredrar.

Man låter ibland som en billig porrstjärna men det är fan inte att förakta. Det är svårslaget att beskåda förvåningen när denna fina och söta dam plötsligt slänger ur sig borderline brottsliga insinuationer.

Jag har tjatat om det tidigare men en sexsäljares absolut främsta redskap är att kunna läsa människor och situationer och anpassa sina handlingar efter dessa. Man har beprövade knep och metoder som man då enkelt justerar utefter ens analys. Det kan låta kliniskt och kallt men vet man vad man sysslar med går det helt under radarn för kunden och han tror bara att vi råkade vara perfekta för varandra. Hustlin’ for dummies.

Mvh

Lisa

Som enligt god, svensk sed drack kopiösa mängder vin med en vän efter dejten, åt alldeles för mycket, spelade Playstation till kl 5 imorse, vaknade fortfarande iklädd klänning och hittade trosorna i hallen. All round high class, alltså.