Hur döljer man sexköp för sin partner?

Idag spikade jag en träff med en mycket trevlig man som vill ha helnatt. Det betyder följande kostnader:

 • Mitt arvode.
 • Sviten han bokat.
 • Middag på restaurang.

Han har berättat att han är gift och vad jag förstått delar de flesta på ekonomin, eller åtminstone har insyn i varandras ekonomi. Jag kan förstå om man lyckas förskingra några tusenlappar men nu snackar vi 25k+. Det är inga kaffepengar direkt (säger man kaffepengar? Eller är jag 130 år?) om man nu inte är typ sultan eller så.

Undrar om sexköparproffs kan belysa detta; antingen i kommentarerna eller via mail (hej@lisaslappar.com). Jag är otroligt nyfiken och jag HATAR att inte veta allt (sa hon inte i affekt eller så). Berätta snälla; hustling är ju lite av en paradgren för mig 😉

9 reaktioner på ”Hur döljer man sexköp för sin partner?

 1. Hört att en del har ett hemligt bankkonto för att frugan inte ska ha alltför mycket koll… Relativt enkelt om man är exempelvis egenföretagare.

  Gilla

 2. Själv tänker jag att det troligen är svårare att mörka att man är borta en hel natt jämfört med stålarna, åtminstone om man blir synad på var/när/med vem.

  Gilla

  • Reser man mycket med jobbet bör det väl inte vara så knepigt? Om nu inte ens partner känner alla man jobbar med och följer varenda jävel på sociala medier…

   Gilla

   • Så kan det ju vara, själv tänker jag att det är även där man ”gömmer” utgiften.
    Med ett stort resande så kommer rätt rejäl utläggshantering.
    Vis av erfarenhet så kan det bli bra mycket pengar som inte mappar i tid med lönen, att man antingen ligger ute med stålar eller är i väntan på att få, och det kan kasta om saldot rätt rejält.
    Hur det nu än är så någon som lägger +25K på detta värderar antingen detta väldigt högt, eller så är det helt enkelt inte så mycket pengar för honom.
    En annan reflektion är att om man är egenföretagare så är säkert kassaflödena också rätt ojämna, så då döljs det i det kanske, dvs kanske svårare som anställd?

    Gilla

   • Jag flög en stund idag och tänkte då lite på det här.
    På ett sätt är det ingen konst att försvara både dyra hotellrum eller större krognotor – det hade kunnat rymmas inom mitt vanliga arbete. Det händer att vi tar ut kunder på bättre middagar, samt hyr sviter för att sitta ostört, fast då med kläderna på 😉 (normalt sett iaf :D)
    Det betyder att den enda konstiga utgiften hade varit ersättningen till dig – och det hade lätt rymts inom det vanliga. Jag gillar dessutom cash – så jag ser alltid till att ha en försvarlig bunt tillgänglig. Här kan jag inte vara ensam helt enkelt.
    Sen så hittar jag ju på annat som kostar pengar – hon är van att det då och då går iväg en bunt stålar. Ena veckan köper vi en hel ko och fyller frysen, nästa gång är det nån som importerat viner och att vi köpet 10 lådor, eller så råkade jag landa in något par eller två från Jeffrey West. Dvs det är turbulent på utgifterna.

    Så jag kom fram till att iaf för mig så hade det svåra varit att ljuga hemma. Vi pratar ändå om hur veckan ser ut, hur förhandlingar gick, vilka jag träffade, om hur det var helt enkelt. Det hade definitivt varit utanför mönstret om jag höll tyst, och jag tror att hon hade sett igenom, eller iaf märkt, om jag hade dragit en vals. Hon ser ju på mig om det var bra eller dåligt ändå.

    Nu ser jag ju att jag inte är del av målgruppen – jag är inte sexköpare – måhända är sexköpares relationer till deras fruar på ett annat sätt så att det är enklare att mörka på hemmaplan.

    Trevlig Helg

    Gilla

 3. Fick detta svar via email (och godkänt att posta anonymt):
  ”Jag brukar, eller vänta, en vän jag känner brukar lägga undan kontanter. Det är inte smidigt att gömma bankkonton när banken skickar ut olika typer av infobrev, även om Kivra är bra.

  Tar ut lite kontanter med jämna mellanrum, med den föråldrade motiveringen att man vill ha lite kontanter för säkerhets skull. Använda lite kontanter ibland så att det syns att det är viss omsättning, även om merparten läggs i hemliga burken.
  Sälja något på Blocket, pengar till burken.
  Hjälpa barnen med att ta hand om deras kontanter vid försäljning av Bingolotter, pandaprylar och kakor för att switcha dessa in till administratören. Pengar till burken.
  Växla tillbaka reskassan till kontanter…

  Det blir fort ganska mycket pengar.”

  Gilla

 4. Det kan vara så enkelt att denne mycket trevlige man har ett öppet förhållande med sin partner.

  Då finns det inget att hemlighålla, utan han har berättat för henne om de fantastiska upplevelserna med dig. Öhh, och sedan hade de båda extra häftig sex tillsammans.

  Han, Mr. Kulturprofil från Akademin, som nu får skaka galler, berättade ju för sin fru, Akademi-ledamoten, om sina eskapader med alla sugna eller inte så sugna damer.

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.