Nackdelar med sexsäljande #1 – alltid glad(?)

Jag tänker vara pragmatisk under en period och skriva om några av baksidorna som sexarbete inneburit, och ibland fortfarande innebär, för mig. Förutom Säljarguiden är det här nog vad jag mest hoppas kollegor läser för att jag vill att man kanske kan tänka ”så det är inte bara jag”. Och ni som gör det får gärna höra av er så jag får lite systerkärlek.

Första inlägget i ämnet handlar om hur ”jobbet” får lida om man helt enkelt mår skit. Nu menar jag inte som i ”jag har ebola” (för då kanske man håller sig hemma) utan när humöret fuckar ur.

I förra veckan hände något riktigt jobbigt. Veckan började jättebra men så i fredags smällde det. Det gällde inte mig själv utan någon jag älskar väldigt mycket och känner ett visst ”ansvar” för. Jag var arg, ledsen, försökte lösa delar av situationen, vara stöttande. Men mest grinade jag. Hela helgen var jag sänkt (kanske lite känslig…)

Jag hade också två dejter inplanerade och försökte med all min kraft att inte göra dem besvikna genom att ställa in men det GICK BARA INTE. Hade det gällt ett ”vanligt” jobb hade jag ju kunnat gått dit och bett om lite utrymme av personliga skäl, men jag kan inte åka till en kund och ba ”låt mig vara”. Det jag säljer, min produkt, är ju liksom en kåt tjej med bra personlighet. Där måste jag vara bästa och gladaste Lisa, och det var en ren omöjlighet denna helg.

Jag försökte peppa mig med att det säkert piggar upp mig, utlöser lite endorfiner. Plus att inte behöva svika andra, förlorad inkomst, potentiellt tappade kunder. Men nej; risken att jag skulle få ett charmigt sammanbrott eller helt enkelt må sämre efteråt för att jag tvingat mig dit avgjorde. Det ÄR inte värt det.

Nu mår jag mycket bättre (det märks när jag börjar analysera saker såhär) och har ett möte med han som skolar mig i egenföretagande. Inte alls konstigt. Plus att hans mål för 2018 är att ge mig en sprutorgasm. Inte det minsta konstigt, alls. Då kommer jag verka, och på riktigt vara, glada och bästaste Lisa och det är hur man håller sig någorlunda sund i den här tokbranschen.

Vet ni något annat traumatiskt som hänt? Jag har fått låna en fransk dator som har ett FRANSKT JÄVLA TANGENTBORD!

Kolla hur stört det är! Knappt att ens siffrorna sitter på rätt plats!!!

IMG-4645.JPG

 

2 reaktioner på ”Nackdelar med sexsäljande #1 – alltid glad(?)

Kommentarer är stängda.