Nackdelar med sexsäljande #2 – idiotin

(Del 1 om hur jobbet tar skada eller uteblir för att man är på kasst humör.)

Man behöver egentligen inte leta länge för att hitta bevis på hur puckade folk är. Det räcker att logga in på Twitter, Facebook eller en nyhetssajt. Men om man vill finna fler kan man titta på annonssidor för sexsäljande eller hacka sig in i min mail (snälla hacka inte min mail – se längre ned för en anledning till varför det vore lite jobbigt).

Några exempel på tröttsamma människor som kontaktar mig kan ni hitta i denna enkla sökning. Varianter på rent av pinsamma annonser har jag också skrivit rätt mycket om.

Sedan kan man läsa artiklar, främst förstås från feministmedia, och på Flashback för att se fler bevis.

Jag har alltså två ganska skilda strömningar av idioti: den ena från folk som antingen inte kan läsa/är korkade eller är trångsynta i diskussioner kring sexköp och sexköpslagen. Den andra inom branschen som gör att jag faktiskt förstår varför en del är emot sexköp; ser man det jag sett (alltså bland annat i länkarna ovan) är det inte konstigt att man ser sexhandeln som smutsig och full av puckon.

Vi kör en kort lista ur varje kategori:

I debatten

  • De som stickar offerkoftor åt sexarbetare.
  • De som snackar en jävla massa utan att låta sexarbetarna själva komma till tals.
  • De som av oklar anledning säger att vi är smutsiga horor som inte förtjänar kärlek eller respekt.

I flödet

  • De som tror att jag vill utsätta mig för uppenbara risker.
  • De som är respektlösa i sin kontakt.
  • De som måste tappats i golvet som bebisar.
  • De som är vulgära och/eller tydligt riskbenägna och de som tydligen attraheras av det.
  • De som på något som helst sätt uttrycker sig nedsättande.

Jag har förstås massvis med ”bevis” på motsatsen men det är inte vad inlägget handlar om så där får ni söka själva, era latmaskar.

För att inte fyllas av människoförakt måste man kunna låta dessa exempel på dumhet rinna av en. För mig har det varit snäppet på terapeutiskt att publicera dem i bloggen. Som ett slags avslut, och förhoppningsvis i samma veva bringa lite nöje till mina läsare, och sedan kan jag gå vidare och fokusera på mer positiva saker. Det handlar i och för sig inte om förakt från min sida; där tog jag nog i lite. Det är mer att jag blir ledsen och känner mig maktlös. Jag undrar vad som gör att en del tycker att det är okej att vara vulgär, otrevlig, creepy, dum, oförsiktig. Efter en stund kommer jag på mig själv med att SOM VANLIGT gräva ned mig i saker jag inte kan påverka eller göra något åt, tar förnuftet till fånga och ignorerar.

Apropå dumhet: den här veckan har jag fått kontakt med en man som mailar från sin jobbmail. Det inkluderar även hans signatur; med titel, adress, telefonnummer och förstås arbetsplats. Sedan ringde han mig från ett registrerat nummer som jag enkelt kunde slå upp på Eniro där hela hans familj står listad. Även en bild på hans hus och kontaktinformation till hans fru.

TÄNK. Bara TÄNK om jag skulle skärmdumpa våran kommunikation; telefonlista där hans nummer syns tydligt samt mail och dess innehåll och göra det offentligt. Potentiellt skulle jag kunna fucka upp hans liv rätt rejält.

Detta är SJÄLVKLART inget hot eller uppmaning men se det som en väckarklocka till er som ger ut väldigt mycket personlig information till främlingar. När ni köper sex är ni faktiskt brottslingar, stigmatiseras grovt och vissa av er är otrogna. Använd en slaskmail och oreggat nummer. Dela sedan enbart den information du måste och endast till någon du tror kommer hantera den korrekt. Istället för att förbluffas kontinuerligt under dagen över detta väljer jag att hoppas att han inte brukar göra såhär… Tyvärr har jag nog fel.
En annan snäll man var också han osmidig och det slutade illa; läs om det här.

Apropå igen: på Flashback startades nyligen en tråd om ett lite unikt fall där sexsäljaren vägrades betalning och tog kundens mobil, varpå kunden låste in henne i lägenheten. Hon ringde då polisen och mannen åtalas för sexköp. Jag rekommenderar att läsa tråden för att få veta vad jag tycker om saken (tjatat så förbannat mycket där att jag inte orkar älta det mer) men också för att se den sedvanliga förvirringen och misstolkningarna av lagen. Man kan också få bevis på idiotin genom inlägg som tycker mannen gjorde rätt. Ganska underhållande, väldigt tragiskt.

Det där med ”water off a goose’s back” är jag rätt dålig på men det är svårt att inte påverkas av all dumhet som sköljer över mig som ett rejält ansiktssprut.

 

2 reaktioner på ”Nackdelar med sexsäljande #2 – idiotin

Kommentarer är stängda.