Den man gillar, rape playar man med

Nu när jag och GH är mindre mordbenägna kom till min förvåning en ganska intressant… konversation upp i bilen när han skulle lämna mig på flygplatsen sist. Det började med ett tjej-samtal (=när en tjej spyr galla över diverse saker utan någon som helst önskan om att mannen försöker lösa problemen) och kom av oklar anledning in på våra tidigare syndiga lekar runt rape play. En del har ni kanske redan läst om; annars finns lite samlat här.

Det var länge sedan vi pratade om ”fenomenet” och ännu längre sedan vi praktiserade det. Tänk er då hur jag reagerade när han spann vidare på mina tafatta försök att locka fram ett scenario. Lite :O :O :O blandat med barnslig förtjusning.

Eftersom jag inte vill skrämma bort stackaren igen med att vara alldeles för knepig började jag väldigt försiktigt. Här är ungefär vad vi hamnade i och jag måste säga att det är hyfsat imponerande med tanke på att han avbröt för att kalla Parisiska bilförare för ”selfish cunts” med jämna mellanrum.

Nästa gång vi ses kommer vi umgås i nästan två hela veckor; därmed rejält med tid för väl valda ”överraskningar”. Dock är jag ganska säker på att det kommer ske en viss dag då jag enligt min klyschiga personlighet bett om att få prova bo på ett sleazy motel á la amerikansk film. Det var utgångspunkten och anledningen till att jag ens kom på tanken. Vi är dock rörande överens om att jag kommer ångra önskemålet om motellet ur bekvämlighetssynpunkt och hygienfreak-het.

I mitt huvud är jag en billig hora som ”jobbar” utifrån rummet men den fantasin håller jag för mig själv. Han skulle nämligen må illa och tänka på verkligheten kring mitt sexsäljande och det vore en rejäl bonerkiller. Officiellt är jag alltså bara en ensam tjej som blir ”överraskad”. Märkligt nog föreslog han att jag har pojkvän som just då har lämnat rummet. Jag har fått för mig att jag vill att det börjar i badrummet; gärna ackompanjerat av lite hot för att inte behöva kämpa emot så mycket (han är ju ingen hardcore-rapeplayer) och har lämnat fortsättningen i hans händer.

Har ni några förslag?

För övrigt har jag en middagsdejt på torsdag med mannen som inte är så diskret i sin kommunikation. Jag behöver verkligen ett rejält ligg så hoppas han levererar. Plus att han bjuder på mat förstås; det är en annan väg till mitt hjärta.
Snälla Adrien bjuder på finkrog imorgon för att fira min födelsedag. Jag ska bara försöka komma hem efter och inte bli förförd av Playstation och champagne hemma hos honom (hittills har det gått åt helvete).

Det går alltså rätt bra just nu; både när det gäller mat och sex (och det är ungefär vad jag behöver just nu mitt i bokskrivandet). Plus ÄVENTYR DELUXE nästa vecka! Kommer bli lite dött i bloggen tyvärr men kanske slänger upp lite bilder och något kort sexminne om det finns tillfälle.

4 reaktioner på ”Den man gillar, rape playar man med

 1. Kan inte vänta på att höra om hur det gick!
  Ett förslag från min sida är att involvera bondage… Det är också bra om han inte vill att du ska vara så krånglig 🙂

  Gilla

 2. Det där med att vara prostituerad på ett motell är verkligen som en film. Inge fel att hålla den tanken för dig själv. Vad mer för skoj har ni planerat?

  Gilla

  • Om du menar sexmässigt så har vi inget mer planerat men är inte direkt orolig över att bli besviken…
   Övriga aktiviteter kan jag tyvärr inte berätta om på grund av risken att outa mig. Kommer förstås skriva om det som känns ok när tillfälle ges 🙂

   Gilla

Kommentarer inaktiverade.