Nackdelar med sexsäljandet #3 – polisen

Del 1
Del 2

Sexköpslagen ställer till det på alla möjliga sätt även för oss som säljer. Främst genom att göra oss otrygga när våra kunder blir brottslingar, och därmed gör dem mycket mer försiktiga – vi får alltså veta mindre om dem.

Jag är också lite smånervös ibland över att de ska storma in, speciellt på hotell. Jag VET att sannolikheten är minimal då hotellpersonal riskerar väldigt mycket på att anmäla misstankar om någon som jag; men risken finns.

Inför varje träff rensar jag mobilen. Alltså försvinner all information jag har om kunder (förutom ett meddelande som jag skickar och sedan direkt tar bort med personens adress och namn till någon jag litar på till 100%). Det gör det krångligt som satan när de sedan vill ses igen och jag måste ställa dumma frågor. Det gör också att bevis försvinner som hade kunnat koppla personen till brott om nu något hade gått riktigt fel.

Men jag oroar mig för att ”just denna kund” ska vara farbror blå som roffar åt sig mobilen och sätter dit mina kunder. Oron har också blivit starkare det senaste året så det här är en rutin som nu sitter lika benhårt som att ta med kondomer och raka benen typ.

Förutom det förödande resultatet för kunden hade det varit så enormt förödmjukande att hamna i den situationen. Inte för att jag säljer sex; utan för att jag då blir en bricka i ett spel att föra bra män inför rätta. Inte bli trodd, få personliga frågor, kanske bli illa behandlad (speciellt då jag inte planerar att vara särskilt samarbetsvillig). Det skulle förstås skada min business något oerhört. Om jag hade varit helt ekonomiskt beroende av mitt sexsäljande, hur hade det då påverkat mig? Det är rent av SKRÄMMANDE hur denna lag skadar människor och ingen verkar bry sig.

Vi måste inte bara riskminimera när det gäller våra kunder; vi måste också akta oss för myndigheterna. Är det verkligen produktivt? Är det ens mänskligt?

En del kunder är pratglada om sexbranschen och de jag träffar brukar säga hur viktigt det är att den de träffar är helt frivillig och verkar medveten på alla plan. Jag vet förstås att det finns gott om kunder som inte är det men att även dessa fina, respektfulla män ska få sina liv förstörda för att de träffar mig gör mig fan gråtfärdig. Det är så skevt, så fel.