Handy-Js i bilen och hangover bumsex

En kombination av en jetlaggad tjej och en överarbetad man ger inga goda förutsättningar för bra sex. Vi var båda ganska slöa de första två dagarna och gosade mest (förutom att jag lyckades manipulera mig till ett blowjob). Tredje morgonen släppte det och utmynnade i stenhårt analsex.

Dagen därpå under pågående bilfärd smög jag in handen i hans shorts, mitt favoritplagg på män på grund av tillgängligheten, och med våta fingrar tog honom till bristningsgränsen.

Det var den absolut mest fantastiska resan någonsin och jag har hamnat lite i en deppig period efter att ha kommit hem till verkligheten. Det ska det dock ändras på med en ny resa om två veckor, några spännande träffar och ett par överraskningar från fina vänner.

En framförallt kul grej är att jag fått äran att vara någons present. En av mina favoritstammisar har valt att ”ge bort” en stund med mig till sin bästa vän. Känner mig alldeles lagom objektifierad och min inre attention whore är hyfsat nöjd.