Dekadent present

Så mina vänner. Jag berättade häromdagen att jag gavs bort i present av en stammis och det var helt jävla sensationellt. Faktiskt mer snuskigt än jag förväntat mig.

Jag trodde att vännen, vi kallar honom Johan, visste om upplägget. När jag tyckte att det var dags att ”ta det vidare” böjde jag mig över min stammis (så Johan fick en bra översyn av min baksida i den fina klänningen) och viskande frågade var jag skulle ta honom. Svaret blev sovrummet så jag sträckte ut handen mot Johan och möttes av en MYCKET förvirrad blick. Jag tänkte att han bara var nervös men väl i sovrummet sa han rakt ut att han inte förstod vad som hände. Ironiskt nog blev han extra hård när jag förklarade att min stammis bjudit in mig för hans skull. Han frågade om jag jobbade för stammisen och då sa jag helt enkelt att han fick fråga sin vän om hur vi träffats.

För övrigt kom han när jag precis fått på kondomen så han hann inte uppleva min mus med annat än fingrarna (och munnen…)

När Johan väl hade hunnit in i duschen kom stammisen och mötte mig i dörren med mer pengar och ”vill du stanna längre för mig?”

Jag kände mig rejält dirty när jag hade min tredje kund för dagen. Det är ovanligt men tydligen är män extra kåta på torsdagar.

Ni får läsa om gårdagens första kund i ett annat inlägg.

En reaktion på ”Dekadent present

Kommentarer inaktiverade.