Det var då ett jävla TJAT

Det har blivit väldigt många kontaktförsök på sistone; ovanligt många. Oklart varför. Och större mängder innebär som vi vet även fler irriterande frågor.

Jag ventilerade detta med en kollega som även hon hade en hel del att säga och här är några av de sakerna jag stört mig mest på på sistone. Dumma frågor får nästan alltid vänliga men bestämda svar av mig och sedan går jag vidare. Dock händer det att rutorna immar igen av idioti och då måste man bara få klaga lite.

Notera att jag framförallt gnäller över sådana som inte läser och/eller respekterar mina önskemål/”villkor”. Det är verkligen steg 1 om man ska få till något med mig. Om du inte kan acceptera min vilja innan vi ens setts; hur blir det då under en dejt (som förstås aldrig skulle hända)? Jag kan också bli småtokig när folk rätt och slätt uppvisar katastrofal brist på normalt folkvett eller sunt förnuft.

Jag har *insert random ursäkt* och därför måste vi ses hos dig

Den här frågan kommer i kanske 20% av mailen och man blir TOKIG. Många skriver också ”….ett undantag bara den här gången”. Ah, för att JUST DU är så himla speciell?
En del föreslår att vi först ska gå en promenad innan vi går hem till mig. Ett nej är ett nej! Herregud.

Kan vi ha analsex på första träffen ändå?

”För jag är så himla duktig på det”. Och även här är förstås DU så speciell att jag inte kan motstå, trots att jag tydligt skrivit att jag inte har analsex med någon på första dejten. Fräscht att man direkt försöker övertala mig att göra något jag uttalat att jag inte vill.

Jag köper en tåg/flygbiljett till dig till Tjottahejti och möter dig på stationen/flygplatsen

Egentligen är den här frågan i sig inte särskilt tokig men deras svar tenderar att vara det, vilket man kan se som ett bevis på att de inte riktigt tänkt till…

Att resa långt för att träffa någon ny är krångligare än det låter. Här är några problem med upplägget:
1, Om han bokar biljetten behöver han mitt riktiga namn.
2, Om han INTE möter mig alls utan var en liten lustigkurre; det blir ganska jobbigt.
3, För en längre resa brukar önskan vara att ses en längre tid. Om vi då inte skulle trivas ihop kan ett dygn kännas som typ en vecka eller tre.

Av dessa anledningar har jag följande, helt rimliga krav: pengarna för TOR-resor på mitt konto innan resan kan bokas samt förskott på arvodet på mitt konto två dagar innan avresa. Jag brukar själv avråda ALLA att inte betala förskott men det här är enda sättet jag kan känna mig trygg. Jag vill också ha bevis på att han är den han utger sig för att vara och efter resan är betald vill jag ha ett längre telefonsamtal för att känna av varandra ordentligt. Och svaren då? Ett exempel:

”Aldrig i livet! Hur vet jag att du inte bara behåller pengarna???” (ja, det vet du ju förstås inte… Men vad trodde du egentligen? Att jag ger ut min identitet och sedan bara chansar på att få betalt efter flera timmars resande?)

Skicka fler bilder så jag vet att du är seriös

På vilket sätt bevisar det att jag är seriös?

En favorit är annars de som inte har konton på RS och därmed inte kan se mitt fotoalbum, och kräver då att jag istället tillhandahåller en liten privat fotoservice.

______________________

Överlag så rinner det över för mig när folk tror att de är de enda som hör av sig och det borde väl inte vara så fruktansvärt jobbigt att tillgodose just deras specialbehov. Egentligen hade det inte varit det om jag hade vetat att det ledde till något vettigt men trots allt blir det inget av de allra flesta kontakterna. Personer som i slutändan inte vågar, får kalla fötter, bara var nyfikna, är fluktare, hittar någon annan, tappar intresset eller på annat sätt helt enkelt bara ångrar sig. Det är förstås helt okej men om jag slösat tid och energi för att de har en massa speciella krav har jag slängt pengar i sjön (tid är pengar!)

Många köpare vill förstås försäkra sig om att jag är den jag påstår och gör detta nyktert och frivilligt. Det är bra, men istället för att traggla på i evigheter och ställa konstiga krav är det absolut bästa sättet ett telefonsamtal.

Jag tvivlar på att dessa läser här men ifall någon vilsen själ undrar hur jag vill få till ett möte (och några sexsäljare undrar om mina rutiner) så kommer här en påminnelse:

1, du läser hela min profil/annons.
2, då du läst den vet du att jag vill ha ett mail med en beskrivning av dig själv, önskemål för en dejt, var du vill ses och gärna förslag på när.
3, när vi är överens får du mitt nummer.
4, du smsar och frågar om det går bra att ringa, vi talas vid, bekräftar dejten.

Är man effektiv går detta sjukt fort och är inte alls så krångligt som en del får det att låta.

______________________

Summeringen av detta är att det är jävligt svårt att få ligga om man inte respekterar sin uttänka kvinnas önskemål. Man läser först, avgör om man tycker önskemålen är rimliga och håller sig sedan till dem. Försök inte tänja på någons gränser; det gör att iallafall jag känner mig lite äcklad och illa till mods.

Och DET var dagens rant! Nu ska jag ta en paus i bokskrivandet och fantisera om nästa möte med en nyligen upptäckt bekantskap tillsammans med Benjamin. Och läsa menyn för sjuttielfte gången på den uberfancy restaurangen som är på g, bli svinhungrig och inspirerad, men trots det låta latheten vinna och äta ärtskott till lunch.

IMG-5060

4 reaktioner på ”Det var då ett jävla TJAT

 1. Uuuuh jag är också så himla trött på sånt. En del gnäller då om att vi är otrevliga men när dom uppenbarligen inte kan läsa ens så orkar jag inte vara sådär megamysig hela tiden suuuck.

  Älskar bloggen, du skriver både om det bra och det dåliga på ett balanserat sätt och känner igen mig i mycket :*

  Gilla

  • Tack först och främst!

   Och ja, herregud. Bara idag har jag fått TRE som frågat om incalls och SAMTLIGA har försökt övertala mig efter jag sagt nej. Nu tar jag nog en kort paus.

   Gilla

 2. Ett telefonsamtal är klart bäst.
  Jag får sjukt mycket frågor om sex utan kondom också… fattar inte. En del verkar liksom bara kolla bilder och priser

  Gilla

  • Helt klart.

   Jag får faktiskt inte så ofta frågor om kondomlöst sex längre men snart kommer jag publicera ett inlägg där ditt påstående får massvis med belägg 🙂
   Ja, en del tänker enbart med kuken! Kuken först! Ungefär 🙂

   Gilla

Kommentarer inaktiverade.