Se hur vissa sexköpare VERKLIGEN beter sig – horar ut mig som vulgär, gränslös 18-åring

HAND ME MY BLOG AWARD!

Seriöst, nu känner jag att jag bryter ny mark. Men innan jag berättar om detta lilla projekt vill jag gå in på vad som föranledde det.

Många sexköpslagsivrare använder sexköpares äckliga beteende som slagträ. Detta syns ofta i olika slags media; exempelvis i Uppdrags Granskning, på Instagram och så vidare. Min syn på detta är ”som du ropar får du svar” och har själv inte fått särskilt många hysteriskt vidriga meddelanden (men om ni vill se lite av vad jag fått; se min serie ”Ett urval av fina mail”). Därför bestämde jag mig för att se hur mottagandet var med egna ögon och upprättade en annons.

Mitt alter ego är 18 år; en ålder ingen borde sälja sex vid, i mitt tycke. Jag själv och alla jag kände (och känner) i den åldern är totalt jävla värdelösa på att ta ansvar för sig själva. Det vet de flesta vuxna, vettiga människor så detta såg jag som en del i mitt experiment: sexköpare borde väl fatta att en 18-åring inte borde knulla runt med okända män?

Hon är också gränslös och erbjuder det mesta. Även detta för att se vad som föreslås.

Hon är dessutom väldigt kass på att uttrycka sig intelligent och har relativt låga priser.

Jag satte alltså upp fällor där en person klart och tydligt inte är lämpad att sälja sex just gör det, och inväntade svaren.

MEN VET NI? Det var inte så illa som jag befarade! De allra flesta, trots att jag tycker att de inte borde kontaktat ”mig” alls (då jag uppvisade alla tecken på att inte passa rollen som sund sexsäljare), var faktiskt ganska trevliga och respektfulla. Summering och resultat av denna Omfattande Sexuella Forskning™ tar vi dock i slutet; ni vill ju läsa det vulgära och allmänt vidriga, eller hur? Så, here goes!

Vi börjar med de som är sådär småkonstiga men inte direkt hemska. Sådana jag personligen väldigt sällan får, så på sätt och vis var jag lite häpen. 

Älskar fitta!

hej bby

jag är sugen på att ses nån dag. kan hänta och lämba dig om du vill

Lick your pussy

Skulle älskat att ha dig här nu, min stake blir ännu hårdare av din bild:)

Skulle vilja slicka dig upp i brygga med hjälp av min tunga. Därefter vill jag ta dig doggy, då jag tar dig hårt. Har en kuk på 19 cm som kan nå det mesta.

Sedan ett par som man kan tycka är lite otäcka mot en oerfaren sexsäljande tonåring…

Hej, inte långt borta. vill du ha det skönt ihop med mig, behöver en kk som gillar att bi knullad i alla hål av en kåt, trevlig man.

Sugen på ett äventyr ikväll? Knulla i källaren medans frugan sover 2 våningar upp?

Också har vi de som faktiskt fick mig att inse att; ja, de män som nämns som skräckexempel finns faktiskt, om än i mindre utsträckning än vad det skränas om.

Hejsan, vad skulle det kosta att med en träff där vaginalt, oralt och analt är möjligt utan kondom, samt möjlighet att komma i samtliga hål?

Har du sex utan och tar preventivmedel så jag kan spruta i dig?

Är en dominant kille och som söker en slyna!

Kanske du?

Hur mycket vill du ha för en timme träff med kyssar, smek, hångel, sug och slick och sedan härligt sex utan kondom då jag får spruta i dig till sist?

Kan du tänka dig att ha sex utan kondom?

Vill knulla dig i 1h, munknulla dig, se dig svälja min sperma.

Jag blir verkligen ledsen. Att vuxna män försöker övertala en TONÅRING att ha sex utan kondom är fan i mig skandal. FY FAN! Och att en del har ett sådant otrevligt språk. Hjälp.

Den här snubben var ganska rolig för han måste ha blandat ihop ”min” annons med något pars!

Såg er annons på RS och skulle gärna vilja träffa er eller henne själv. Kan ni maila mig om när ni/hon har tid att ses och hur mycket extra det är att köra utan gummi, är det sex också isf?? Skicka gärna nån bild också 🙂 Tack

Men, gott folk. Crème de la crème:

Jag är en 50-årig, svensk man som bland annat tycker om att ta hand om unga slynor och har god vana av det.
Kommer bland annat instruera hur jag vill att du ska visa upp din kropp för mig, munknulla sig, örfila, dra i håret spotta och tala om för dig vilken härlig, snuskig slyna du är.
Trycka in en butplugg i röven på dig, pulla och stimulera fittan på dig riktigt omsorgsfullt så den blir maximalt svullen och plaskblöt innan jag tränger in kuken i dig och knullar dig stenhårt som ett riktigt trasluder. Eventuellt om jag känner för det kommer jag även att knulla ditt rövhål. Ivilket fall ska du få suga och slicka min pung och spotta på min kuk medan jag runkar framför ditt ansikte och när jag kommer sprutar ner dig och ber dig leka och kladda med min sperma innan du får torka bort den.

Tror inte jag behöver kommentera den mer än att uttrycka ledsamhet att han tydligen ”har god vana av det”….

Som sagt var jag ändå ganska ”glatt” överraskad. De flesta skrev om sig själva och uttryckte den mån av respekt jag skulle förvänta mig av en potentiell kund. Dock är jag, som redan nämnts, bedrövad över att folk tror att en tonåring är mogen nog att göra detta. Totalt fick jag över 250 mail och då la jag bara ut en annons vid ett tillfälle, på en enda eskortsida.

Är det här vad våra unga tjejer, som inte läst på, som inte har ställt frågor om branschen, får ta emot? Bli kallade ”trasluder”? Gång på gång pressade att ligga utan kondom? En tonåring???

Det här, OM NÅGOT, har gjort mig mer beslutsam om att samhället måste ta ansvar för att informera människor om sexsäljande. Det går UPPENBARLIGEN inte att förbjuda utan det behövs kunskap och lite jävla sunt förnuft. De som varit i kontakt med myndigheter har, vad jag fått erfara, enbart erbjudits ”hjälp” (det vill säga OJOJOJ STACKARE!) att sluta. Blivit behandlade som idioter.

Vad man inte verkar förstå är att unga tjejer, som mitt experimentella alter ego, inte slutar för att hon slutshameas eller tycks synd om. En del (dock ej tonåringar; de SKA inte sälja sex!) kan må bättre av kunskap och faktiskt trivas med sina val. De som ändå inte borde göra det, men gör det trots allt, kan undvika en hel del skit genom att få tillgång till kunskap.

Det är en så förbannat svår balansgång. Jag mår illa när jag hör från tjejer som vill ha råd om att hora för att de av olika anledningar känner sig tvungna. Märkligt nog är de som återkommer inte sällan ganska nöjda, och positivt överraskade. Varför? Jo, de följde mina råd (som jag gav med viss avsmak) och träffade BRA kunder.

Nu ska jag avsluta denna rant för den sista biten är skriven i affekt. Jag kan inte föra en sammanhållen monolog om detta; det är alldeles för komplicerat.

Hur som helst hoppas jag att mitt projekt var uppskattat. Och ett fett ironiskt ”SORRY!” till de gubbar som tyckte att det var lämpligt att försöka köpa en småtjej: hon är egentligen en 72-åring mentalt som ni ändå inte hade haft råd med. KTHXBYE!

7 reaktioner på ”Se hur vissa sexköpare VERKLIGEN beter sig – horar ut mig som vulgär, gränslös 18-åring

  • Ja, det var ganska jobbigt såhär i efterhand. Dessutom blev två konton nedstängda så jag fick köra med IP-maskning för att ens kunna se alla dessa härliga meddelanden…

   I slutändan måste man vara kräsen för att kunna må bra. Tyvärr är inte alla det och det är därför vi får höra många skräckhistorier. Man måste också ha lite skinn på näsan för att orka plöja igenom idioterna och inte haka upp sig på vad de skriver/säger – det är den absolut största anledningen till att såhär unga tjejer inte borde syssla med detta.

   Gilla

 1. Att det förekommer personer som är svin i din bransch som många andras är inget nytt, även ifall utsattheten känns som större i sexsäljande pga anonymitet.
  Gå in i väggen och må psykiskt dåligt kan vi också göra på vilken arbetsplats som helst och oavsett ekonomiskt välstånd.
  Bra att du uppmanar till sunt förnuft och att aldrig en person ska komma på tanken att kräva sex utan kondom oavsett relation eller ålder, sen att det är till dig som 18åring, gör saken sämre.
  Sexsäljare tar ingen skit, Du vet vad du vill ha och när du vill ha det.
  Det är en attityd som kan funkar för att öka självkänsla och förtroende. Sen kanske den inte alltid är sant.. Det är en annan sak ;).
  Finns det nån blogg som riktar sig till män som köper sex? Och uppmanar till sunt förnuft, om vad som är ok och inte ok. Ha det gött.

  Gilla

  • Det du skriver är teoretiskt sett korrekt men det är bara så oerhört komplicerat… Gick inte så bra i inlägget att resonera klart kring detta men tycker du har många bra poänger!

   Jag har aldrig sett en som är uttalat inriktad till sexköpare, men vill nog påstå att mina texter kan vara nyttiga oavsett hur man är inblandad i branschen 🙂

   Gilla

Kommentarer inaktiverade.