Att sluta sälja sex

 

Den här helgen är min sista som Lisa/Lavina på några månader. Going out with a bang, bokstavligt talat: en helnatt, en trekant och en charmig engelsman är planerade (hittills…)

Sedan denna paus blev bestämd har jag några gånger tänkt ”GUD VAD SKÖNT ATT SLIPPA DETTA” när vissa mail kommit in.

En snubbe ville boka en längre träff och då tenderar jag att vara något mer tålmodig. Han tog nämligen inga egna initiativ utan svarade bara ja eller nej på frågor. Till slut var vi överens och plötsligt trillar det här in:

Hej Lavina!

Om vi träffas och så. Får jag komma i dig då?
Om jag får det så är det jätte snällt av dig i så fall.

Jag är inte så förtjust i att använda kondom förstår du.
Jag gillar när spermierna liksom bara flödar ut med en härlig fart
och liksom vet vart dom är på väg.

Vänta, jag ska bara gå och kräkas.

Imponerande nog lyckades en annan skriva hela mailet i ämnesraden och dessutom helt utan interpunktion:

Hej vill knulla snygg vältränad välutrustad 22cm vill ge dig ett jävligt bra ligg oxå har du bil?

Ibland ramlar någon white knight/captain save-a-hoe/moralkärring in. Då kan det se ut såhär:

Hej!
Jag är inte intresserad av träff eller någon annan affär för den delen. Du vill gärna bli utmanad intellektuellt. Är nyfiken på vitsen med att betala dig för dina ”tjänster”. Tycker du att flickvänner och fruar inte ”räcker till”? Varför ska man betala dig för sociala och sexuella upplevelser och till och med för att du ska skriva erotik? För mig känns det så onaturligt då dessa saker hör till vanliga relationer. Med det syftar jag på förhållanden, vänskap, kk osv.

_____________________
Ovanstående tror jag övertygar de flesta om varför den annalkande pausen inte direkt gör mig upprörd. Jag är också rätt trött på inställda möten, konstiga tider, att behöva vara misstänksam och på min vakt. Det tär på mig efter ett tag.

Nog om det negativa! Jag kommer definitivt sakna dessa anonyma och samtidigt intima möten med människor, utmaningen i att skapa mind blowing sexuella upplevelser, roligt trams som klädpoker och nerd-offs. Det ligger ju också en viss frihet i eskortandet man inte finner i många andra yrkesroller. För att inte nämna pengarna.

Nu ska jag göra mig iordning för en helnatt med en man som rest långt bara för att träffa mig. Han är bra på att kyssas och vi har mycket gemensamt. Tror det kan bli en bra början på avslutningshelgen.

En reaktion på ”Att sluta sälja sex

 1. Hej.

  Måste säga att dina utdrag ur e-post och dylikt är både att förfasas och skratta åt – jag har exceptionellt svårt att föreställa mig hur man är om man uttrycker sig så… klumpigt, i brist på bättre ord.

  Och det där med att ”rädda” folk som gör något de valt själva och inte vill låta bli – snacka om dödfött! (Det säger jag som nykter alkoholist; finns ingen dj*vel på denna jord som kunde ”räddat” mig utom jag själv – varför jag valde det är en annan sak.) Överallt dessa räddare i nöden.

  Boken låter lovande.

  Det där med hur en del uttrycker sig, eller snarare trycker ur sig ord: sängkammarsnack har ju sin charm om man är sådan, men inte när man söker kontakt väl? Det är ju på nivå med raggningsrepliker som ”Schyssta brön, vill du ha korv till?” (Vilket kan förtjäna en örfil.)

  Eller så är det en annan som börjat bli gammal och inte hänger med – det där drängstugesnacket en del ägnar sig åt över nätet har jag aldrig hört i verkligheten efter sjunde klass.

  Undrar hur länge man håller fast vid nuvarande lagstiftning och det skambeläggande av sexsäljare (och deras anhöriga, inte minst barn) som den innebär? Skall man döma av politiska förändringar i Sverige historiskt ser man att vi (som i ”vi akademiker inom myndigheter”) brukar hålla fast vid en idé likt en drunknande vid ett halmstrå – för att sedan göra en tvärvändning mot den andra extremen.

  Du och andra som du kanske om trettio år har samma status som Elise Ottesen Jensen om så sker: från skurk till modig föregångare.

  Kommer du att vara med på Bokmässan när boken släppts? En paneldebatt där mellan dig och en elitfeminist hade nog varit givande. De kan liksom inte släppa förklaringsmodellen att du antingen är lurad, förtryckt eller förrädare – att du som kvinna har fri vilja utanför deras lära går inte in i huvudet på dem.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.